查看完整版本 : 12月21日星座運勢

海灘自我的豬豬 2020-12-21 01:23 PM

白羊座
你想唔想同朋友屋企人一齊度過今日嘅願望可能會實現,因為成長嘅木星將與穩定嘅土星相合喺你社交宮。如果你可以同朋友見面,你可能會覺得,因為佢哋嘅傍你番起身啦,如果而家唔可能舉行真正嘅聚會,噉就花啲時間打電話或者發電子郵件畀你最親愛的朋友。土星與長命有關,呢個表啲人中有啲人喺你生命中已經存在咗好長一段時間,而同佢哋嘅聯繫將有助于畀個個更親近,就算冇辦法面對面都可以電話溝通。
金牛座
當你為假做準備嘅時候,今日土星同木星嘅結合將照亮你事業宮。呢兩粒行星將喺跟住落嚟嘅一年中占據呢個區域,咁意味住如果你可以做艱苦嘅工作(土星)嘅話,你將會得到一個繁榮同擴張嘅時期(木星)。土星都揸手承諾,所以你可能會得到要求將你目前嘅工作upgrade到個等級,並證明你有能力承擔額外嘅責任。如果你申請做嘢,呢一組合將支持你尋找令人滿意嘅枕住做野.
雙子座
隨着慷慨嘅木星同D清醒嘅土星喺你旅遊公,你可能會覺得想睇到世界嘅其他地方,即管你可能會畀真相所阻滯(例如喺疫情期間呢嘅旅行制)。如果你將佢引導到正確嘅方向,呢種行星嘅相合可能就會系有建設性嘅。呢區域都揸手住教育,所以如果你將土星嘅自律應用于學習標的(比如一個新嘅散手或者D科目啊),你嘅世界就會喺唔離開屋嘅情況下,變得開放。
巨蟹座
今日,太陽將進入你嘅關係公,聚焦你生命中最親近嘅人。呢個系你星盤中揸手住你生意朋友同親密伴侶關係嘅區域,而且隨着水星與太陽嘅距離咁之埋,傾計可能會進行到好順利。如果你一直喺尋找新嘅愛人,咁呢結合將好開心噉支持你而家見到一個人。即管喺進行嘅社交距離規則可能會阻止都你按照你習慣嘅方式拍拖,但社交媒體同手機都會幫助你遠程與人拍拖,互相熟同了解。
獅子座
focus嘅土星同成長嘅木星最近進入咗你愛情公,出位咗你生活中嘅呢領域。當木星喺愛情中推動你前進時,土星會畀你腳踏實地,提醒你系真正嘅努力,先畀你嘅關係持續落去。呢個系一個開始新嘅朋友關係,或者維持得你目前嘅朋友關係嘅墟冚冚組合,因為你將能夠真相噉諗未來,同時都會覺得充滿希望同快樂。
處女座
如果你過去幾個月都喺申請做嘢,你可能好快就搵到成功,因為木星同土星最近進入咗你嘅工作宮。雖然木星喺佢標的上可以去到很遠嘅腳,但土星就令我哋嘅美紮根于此。喺一齊,佢哋會畀你帶嚟好運,都會畀你做生活帶嚟亦實在系嘅結果。如果你已經有咗份工,你可能會發現個可以拓展經驗嘅新嘅機會並畀你為未來一年保持激動同啟發嘅心。
天秤座
今日,太陽進入摩羯座——你嘅家庭公,所以你自不然會關注家庭同屋企人或者室友。如果你可以喺假同屋企人團聚,咁你可以制定一個牙齒印架嘛嘅計劃——雖然而家仲有社交距離嘅挑戰。金星系天秤座嘅守護星,而佢擅長將大家聚喺一齊,所以你而家可以利用自己嘅怨婦,去畀大家感覺畀愛同安樂,即使唔可以真系面對面交流。
天蠍座
木星最近進入咗你個家庭公,畀個一區帶嚟咗好運同擴張。你嘅家庭可能會變得更大(比如通過仔出世或者女性佗人),或者你可能會考慮搬一個更大屋,或者創造一個更開心嘅生活環境。土星最近都進入咗呢一區域,今日佢哋將企喺一齊,強調永續增長同將保持枕住快樂同支持嘅情況。如果你將目光擺喺個新屋上,你今年可能會考慮出價幫襯。
射手座
愛與靚之星金星,宜家喺射手座搖擺,鼓勵你享受所有感官愉悅,如靚啲嘢食、按摩,或者最柔軟、令皮膚愉悅嘅紡織品衫。當金星喺跟住落嚟嘅幾個星期通過呢個星座嘅時候,你都可能享受到信心嘅upgrade,等你成為會裝到人哋嘅人。如果今年你節派對已經轉移到線上,咁你仍然可以用啲噉嘅方式“點亮房”。
摩羯座
摩羯季快樂!今日太陽將進入你個性公,照亮所有同你有關嘅嘢。喺工西、湊仔(如果你有仔嘅話)同喺屋企計劃節慶活動嘅同時,你可能會喺假中覺得壓力,但隨着陽光照耀喺你私密公,宇宙都會鼓勵你為自己冇乜時間。無論呢意味住安排時間去吼你嗰個人標的,都系將任務委派畀其它人,所以,而家就都唔猶豫噉表達你嘅需求啦。
水瓶座
努力做嘢之星土星,最近進入咗水瓶座,喺度佢將停留三年。水瓶座同你個性相對應,咁意味住你可能會開始一段測試自我極限嘅時間,並推動自己實現你從未諗過嘅標的。木星(財富)將與土星聯合-並幫助緩衝土星帶嚟嘅挑戰性嘅一面-佢哋將為你強調永續增長同物質成果。喺跟住落嚟嘅十二個月,佢哋將喺呢個領域相合,所以開始考慮你想要實現嘅夢想。
雙魚座
今日,太陽將進入你社交公,強調友誼同社交網絡。雖然你啲人際關係可能喺過去嘅一年度畀測試過,但系你可以用新嘅方法嚟支持啲人,比如將自製嘅湯或者新鮮牛奶送畀畀隔離嘅人。今年通常嘅節慶派對可能要拎延后或者在線舉行,但你仍可為其它人照亮一盞明燈。一條簡單嘅SMS或者封電子郵件,你就可以提醒某,佢哋唔系寂寞噉。

七星拌月 2020-12-21 02:40 PM

金牛座
當你為假做準備嘅時候,今日土星同木星嘅結合將照亮你事業宮。呢兩粒行星將喺跟住落嚟嘅一年中占據呢個區域,咁意味住如果你可以做艱苦嘅工作(土星)嘅話,你將會得到一個繁榮同擴張嘅時期(木星)。土星都揸手承諾,所以你可能會得到要求將你目前嘅工作upgrade到個等級,並證明你有能力承擔額外嘅責任。如果你申請做嘢,呢一組合將支持你尋找令人滿意嘅枕住做野.

馬路喜歡了樓盤 2020-12-21 03:42 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

半夏不安的薯仔 2020-12-21 03:56 PM

獅子座
focus嘅土星同成長嘅木星最近進入咗你愛情公,出位咗你生活中嘅呢領域。當木星喺愛情中推動你前進時,土星會畀你腳踏實地,提醒你系真正嘅努力,先畀你嘅關係持續落去。呢個系一個開始新嘅朋友關係,或者維持得你目前嘅朋友關係嘅墟冚冚組合,因為你將能夠真相噉諗未來,同時都會覺得充滿希望同快樂。

鬼屋瘦魚 2020-12-21 04:40 PM

射手座
愛與靚之星金星,宜家喺射手座搖擺,鼓勵你享受所有感官愉悅,如靚啲嘢食、按摩,或者最柔軟、令皮膚愉悅嘅紡織品衫。當金星喺跟住落嚟嘅幾個星期通過呢個星座嘅時候,你都可能享受到信心嘅upgrade,等你成為會裝到人哋嘅人。如果今年你節派對已經轉移到線上,咁你仍然可以用啲噉嘅方式“點亮房”。

門外正老闆 2020-12-21 05:09 PM

高大宇宙的師姐 2020-12-21 07:39 PM

處女座
如果你過去幾個月都喺申請做嘢,你可能好快就搵到成功,因為木星同土星最近進入咗你嘅工作宮。雖然木星喺佢標的上可以去到很遠嘅腳,但土星就令我哋嘅美紮根于此。喺一齊,佢哋會畀你帶嚟好運,都會畀你做生活帶嚟亦實在系嘅結果。如果你已經有咗份工,你可能會發現個可以拓展經驗嘅新嘅機會並畀你為未來一年保持激動同啟發嘅心。

可愛便便 2020-12-21 08:21 PM

南區回收的水樽 2020-12-21 09:43 PM

巨蟹座
今日,太陽將進入你嘅關係公,聚焦你生命中最親近嘅人。呢個系你星盤中揸手住你生意朋友同親密伴侶關係嘅區域,而且隨着水星與太陽嘅距離咁之埋,傾計可能會進行到好順利。如果你一直喺尋找新嘅愛人,咁呢結合將好開心噉支持你而家見到一個人。即管喺進行嘅社交距離規則可能會阻止都你按照你習慣嘅方式拍拖,但社交媒體同手機都會幫助你遠程與人拍拖,互相熟同了解。

John_Lime 2020-12-22 01:24 AM

獅子座

D97137 2020-12-22 02:07 AM

白羊座
你想唔想同朋友屋企人一齊度過今日嘅願望可能會實現,因為成長嘅木星將與穩定嘅土星相合喺你社交宮。如果你可以同朋友見面,你可能會覺得,因為佢哋嘅傍你番起身啦,如果而家唔可能舉行真正嘅聚會,噉就花啲時間打電話或者發電子郵件畀你最親愛的朋友。土星與長命有關,呢個表啲人中有啲人喺你生命中已經存在咗好長一段時間,而同佢哋嘅聯繫將有助于畀個個更親近,就算冇辦法面對面都可以電話溝通。

江湖默默的鞋抽 2020-12-22 11:02 AM

catlkathy0615 2020-12-22 11:23 AM

獅子座

望見加加速表哥 2020-12-22 01:22 PM

無盡異主題 2020-12-22 01:25 PM

巨蟹座

隔夜變出了信箱 2020-12-22 02:15 PM

沉睡肥沃的盡頭 2020-12-22 02:32 PM

雙子座
隨着慷慨嘅木星同D清醒嘅土星喺你旅遊公,你可能會覺得想睇到世界嘅其他地方,即管你可能會畀真相所阻滯(例如喺疫情期間呢嘅旅行制)。如果你將佢引導到正確嘅方向,呢種行星嘅相合可能就會系有建設性嘅。呢區域都揸手住教育,所以如果你將土星嘅自律應用于學習標的(比如一個新嘅散手或者D科目啊),你嘅世界就會喺唔離開屋嘅情況下,變得開放。

旺季加加速裙 2020-12-22 02:49 PM

天秤座
今日,太陽進入摩羯座——你嘅家庭公,所以你自不然會關注家庭同屋企人或者室友。如果你可以喺假同屋企人團聚,咁你可以制定一個牙齒印架嘛嘅計劃——雖然而家仲有社交距離嘅挑戰。金星系天秤座嘅守護星,而佢擅長將大家聚喺一齊,所以你而家可以利用自己嘅怨婦,去畀大家感覺畀愛同安樂,即使唔可以真系面對面交流。

一頁笨拙的表姐 2020-12-23 11:33 AM

catcatherine317 2020-12-23 09:59 PM

金牛座
頁: [1]
查看完整版本: 12月21日星座運勢