查看完整版本 : 黑色系嘅搭配

袋中老鼓手 2021-1-6 12:28

對於每一個對自己身材十分自信嘅女生嚟講,呢身黑色系嘅搭配,不僅能顯出身材嘅窈窕,更系畀人一種靈動之感,如同黑夜嘅精靈,讓人眼前一亮。尤其系如果有着一頭嘅黑長直,戴上墨鏡,簡直又系另外一個風格,宛如古代行俠仗義嘅俠女。[attach]11980254[/attach]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:30

如果平時的風格都是柔柔弱弱的話,那就一定要大膽嘗試一下,肯定會有不一樣的感覺。試想一下,身邊一個平時安靜的女孩子,突然酷酷地出現,該多令人驚訝。[attach]11980258[/attach]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:31

[attach]11980259[/attach]梗系並唔系講只有性格安靜嘅女孩子咁著才能造成視覺上嘅沖擊,如果本身就系酷酷嘅女孩子,嗰呢一套衫將會把以往嘅風格完美嘅展示出嚟,一個唔小心可能還會帶動身邊嘅著搭新潮流。呢一身嘅搭配最大嘅亮點就系上衣嘅顯肩設計,整體黑色嘅衫著起嚟,往往搭配設計唔好會畀人一種臃腫嘅感覺,可系呢一件上衣側展示香肩,既喺通體黑色嘅衫中突顯了肉色嘅肩膀,形成了視覺上嘅沖擊,鎖骨處嘅空白,又顯得脖頸嘅纖細。

袋中老鼓手 2021-1-6 12:32

[attach]11980270[/attach]當選呢個風格陣一定唔好忘記畀自己選擇一雙低腰抑或中腰嘅黑皮靴,如同點睛之筆一樣,畀整體嘅搭配增加亮點,當有着一身完美嘅搭配陣,別人往往會更加仔細嘅審視身上其佢嘅搭配,呢時候一雙能夠鎮住氣場嘅鞋就更顯得至關重要,唔管低腰仲系高腰,皮靴嘅設計感會很有線條感,更能襯出腿部嘅筆直和纖細。

[[i] 本帖最後由 袋中老鼓手 於 2021-1-6 12:33 PM 編輯 [/i]]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:34

[attach]11980272[/attach]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:34

[attach]11980273[/attach]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:35

[attach]11980274[/attach]如果你系一個出門需要隨時補妝嘅女孩子嘅話,咁推薦搭配一款帶有金屬感嘅皮質包,顯得更有硬性嘅質感,咁出門就唔擔心因為唇膏化妝品冇地方放。描述咁多,一定都想到自己著呢些衫令人驚艷嘅樣了吧,嗰就快行動起嚟吧!

袋中老鼓手 2021-1-6 12:36

[attach]11980279[/attach]

袋中老鼓手 2021-1-6 12:37

[attach]11980282[/attach]

酒入愁腸

*** 該帖被屏蔽 ***

冬寒永恆的女俠 2021-1-6 14:09

背影很美 

幸福阳光

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

高山少年 2021-1-6 15:01

風格優雅:loveliness: