查看完整版本 : 昨天掉了三星A70, 拿到的兄弟希望可給我,, 2K薄酬`

tasila 2021-1-8 07:52 AM

昨天掉了三星A70, 拿到的兄弟希望可給我,, 2K薄酬`

昨晚坐273A回家,, 應該留了在車上,  電話不貴, 但裡面的東西對我很重要,,   如果有兄弟見到, 請在這聯絡我

我知道兄弟是在做好事,, 所以我以2000元薄酬送上敬意.

謝謝.

tasila 2021-1-8 07:55 AM

順帶一說,, 我保證只是想拿回我的電話,, 對我來說, ,, 你們都是好人.

ft907 2021-1-8 11:41 AM

[quote]原帖由 [i]tasila[/i] 於 2021-1-8 07:55 AM 發表 [url=https://mobile.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=530036412&ptid=29648878][img]https://mobile.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
順帶一說,, 我保證只是想拿回我的電話,, 對我來說, ,, 你們都是好人. [/quote]
如果電話有上鎖, 就算拾到都沒用, 就算 hard reset / format都要google account + password 才可開機.
去九巴/總站問下.
希望有人見到你個 post. Good Luck

順帶一提, 如有set message 在 unlock 畫面上(如執到此電話, 請致電1234-5678, 有酬)  咁人地執到就可找到你或你家人.

去九巴/總站問下

pcboydaniel 2021-1-8 02:04 PM

Post 去 Lost and found  群組會易的有機會。

HKShooter 2021-1-9 01:49 PM

先去九巴總站報案啦,我之前漏咗個鎖匙包喺車,好彩我總站落車,行無幾遠發現即刻返轉頭搵架車,但架車已經返廠,同站長講個車牌(我記得),站長話個司機都係住呢度,會返嚟,佢打畀個司機,過一粒鐘個司機返嚟,站長打畀我就攞番。
好彩架車直接返廠,無再有其他人坐,咁就多數搵到。
頁: [1]
查看完整版本: 昨天掉了三星A70, 拿到的兄弟希望可給我,, 2K薄酬`