查看完整版本 : (地產請人)底薪待遇支援全行最高

冬眠古代隊長 2021-1-8 11:02 PM

(地產請人)底薪待遇支援全行最高

💚香港置業 將軍澳💚
💠新樓專組💠

🎯地產持牌代理創新高🎯
📗逆境求變選擇合適公司👍🏻

💚2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣九龍區新待遇💚

1️⃣見習營業員全行底薪最高$8000起
2️⃣租賃成交特別獎金高達$5000
3️⃣網上平台放盤費用全數資助
4️⃣區域經理達標底薪再加$5000

有支援有空間🧗🏻一年助你建立自己團隊🎯
良好工作氣氛💚一手二手均有專長主管及資深同事協助📝
🙌🏻絕對比時間你上手及發揮專長🙌🏻

💚 尋找同路人發展建立團隊💚

你有晉升的想法嗎?
年輕的你甘心永遠做營業員嗎?
在行家永遠也塞車沒發展空間?
在行家做得出色也被老臣子打壓嗎?
想晉升遇到人手上問題嗎?
擔心還未上軌道已被降職嗎?

你有意 我有空間
你有志 我有人 有鋪點
你有心 我給你時間

東九明年大時代,珍惜黃金檔。

見習地產代理
🚻無須經驗
✔提供免費考牌課程
成功考獲牌照(考試費用100%回贈)

持牌營業員/客戶經理
🛂持代理牌照
🚰1,2手均可獨立處理
✔特快出一手傭。

分行經理/區域經理/組別經理
💚持代理牌照
一手樓花/二手坐鋪均可選擇
鋪點/人工/人手(可支援)
👆🏻面談

ℹ醫療年假強積金
ℹ網上平台完善「已有手提盤機」
ℹ龍頭商場分行,業主必經之路
ℹ一,二手組任你選擇

起薪💰💰💰
$7500+3000達標獎金+佣金+獎金💥
👉🏻行家精英$10000 再加獎金👈🏻
👉🏻新盤入票以及開單特別獎金👈🏻
👉🏻考牌資助及牌照免費課堂👈🏻

✔歡迎DSE畢業同學投身物業代理
✔來港新移民
✔各界人士轉行
✔行家加盟📵保密㊙
✔從投復職舊同事
✔大電器門市營業員
✔中年轉業

📈本區發展潛力大,啟德新區,油塘超級灣,觀塘市中心👍🏻啟德最新地皮近$20000,區內二手包括啟德,土瓜灣等新盤相繼入伙。

找我傾傾,兄弟班,資料一切保密

☎  5323 9317 Whatsapp
mic ip了解

冬眠古代隊長 2021-1-8 11:02 PM

公司年輕化,係新血,打緊上路,強大人力物力資源配套,另外揀啱行亦要揀啱人,千里馬亦需要伯樂,我哋團隊敢於創新,大部份都係90後,甚至00後,我哋教人獨有一套心法,會教你做嘢如何快速上手,搵客源,成交物業,都有體會,我自己入行接近三年,入行啱啱都好迷惘,一開始跟錯人,行咗好多冤枉路,然後轉換新環境,因為我有同學喺度做,過咗嚟第二個月就開到單。地產開單雖然都有運氣成份,但係一個長期爆數top sales,一定係一套規模方法去做嘢,地產最成功的兩成人,平均月入都過十萬,所以選擇好係第一步,如何有方法去做嘢,調整心態,不斷進步先係致勝關鍵。

我哋團隊主要經營香港一手物業,團隊係公司營業額近幾年都係頭三,入到黎大家做嘢互相影響,做嘢氛圍好重要,狼群永遠都係一批行動,永遠實幹,加上上司肯教,你肯努力付出,一定會有收成,我哋經驗,新人入行跟足指示,努力付出,一般三個月就會開單,而我哋主力做一手樓盤,收益永遠比做租務同埋二手大好多,做嘢專門化。

講咗咁多,其實我自己當初對地產都好疑惑,不妨可以問我問題,睇吓有冇機會加入我哋,俾個機會自己,俾個機會我,一齊努力拼搏搵錢,團隊格言:一勤天下無難事

冬眠古代隊長 2021-1-9 10:27 PM

💚

冬眠古代隊長 2021-1-10 09:58 AM

💚

冬眠古代隊長 2021-1-10 09:19 PM

💚

冬眠古代隊長 2021-1-11 10:45 AM

💚

冬眠古代隊長 2021-1-11 03:13 PM

💚

冬眠古代隊長 2021-1-11 11:24 PM

💚