查看完整版本 : 準備入手Q80R連後置, 應該買咩電視好?

Yeungshelly 2021-1-13 11:15 PM

準備入手Q80R連後置, 應該買咩電視好?

未買電視, 應該買邊款電視去配返SAMSUNG HW Q80R SOUNDBAR????
係咪一定要買返SAMSUNG, 定係其他牌子都得? 聽人講三叔好快壞
如果電視有eARC, 表現係咪會比得ARC既好好多?

佛肥 2021-1-14 06:38 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

Yeungshelly 2021-1-14 10:16 PM

[quote]原帖由 [i]佛肥[/i] 於 2021-1-14 06:38 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=530288371&ptid=29660333][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
幾吋:smile_45: [/quote]
49吋至55吋

cy1288 2021-1-15 09:21 AM

Sony a9g

chiwai1105 2021-1-23 07:56 PM

回錯。

[[i] 本帖最後由 chiwai1105 於 2021-1-23 08:00 PM 編輯 [/i]]

chiwai1105 2021-1-23 07:57 PM

回錯

[[i] 本帖最後由 chiwai1105 於 2021-1-23 08:00 PM 編輯 [/i]]

manson627 2021-1-28 01:55 PM

依家仲有Q80R?好似轉晒80T

Yeungshelly 2021-2-2 10:45 PM

買左2手

Cire 2021-2-18 02:35 AM

唔好係細鋪買行貨 Samsung

本人經 [url=price.com]price.com[/url] 既細行買左部 行貨 Q60T
一月 26 三星送貨黎,同安裝
電視上面左右兩面貼左兩幅大貼紙遮左左右畫面
三星師傅裝完,無拆貼紙開機試機,睇完話無野走左。因為仲有兩日先入住,所以都無理到

過兩日入住拆開貼紙開電視,見到原先遮住既位置有一條頭髮形狀既死點,叫三星保養,派師傅上黎睇話會換一部或者換底版比我,叫我等過完年通知。

今日三星打黎話因為我係經細代理買,所以有問題係唔會換機只會整。我問返佢我都係買行貨點解唔同代遇,佢講一堆廢話,話係佢地同代理商合約之類。

我搵返間細行同佢交涉都無用,我準備去消費委員會投訴。

所以大家要買三星行貨,要小心留意。
頁: [1]
查看完整版本: 準備入手Q80R連後置, 應該買咩電視好?