查看完整版本 : 難忘一夜,新奇的派對

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:50 PM

难忘一夜,新奇的派对

就在上周,大家都知道最近特殊時期,別說參加派對了,出門都會提心弔膽全副武裝,辦法都是人想出來的,方法總是比問題多得啦!

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:50 PM

就在我經常唱歌的那個全民party上一些網友最近舉辦了一個特殊的派對,名字叫“2021新情趣,你叫我如何不愛你”

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:51 PM

當時就覺得這個名字挺特別的,當時就預約參加了,後來有人添加我好友才告訴了我這個特殊的派對還有特殊的參加要求。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:51 PM

怎麼特殊呢,首先第一必須着裝情趣套裝,畢竟app上玩是看不見人的,那就把照片放在相冊裡面,相冊里有符合要求圖片的才能參加。男生必須是西裝領帶的圖。第二呢預約制。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:52 PM

好在我的衣櫃裡還存有兩套衣服,都是為了以前男友買的,現在分手了也還沒扔。好在是不看臉的,主辦人順利的就讓我通過了,哈哈哈哈,參加派對的晚上我本來是打算艷遇一下,有沒有優質男生的,畢竟缺愛太久。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:52 PM

我感覺我每個男生都愛,聲音也好聽,會的才藝也多,我當場就淪陷了,可是又看到了那些參加派對的女生,我當時就看了下鏡子裡面的自己,我拿什麼跟別人爭啊·····

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:53 PM

哈哈哈好在那天晚上運氣不錯我去主動加好友的通過了8個,來加我的也有20多個男生,剩下來的時間就慢慢跟他們聊咯,挑個最好的!

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:55 PM

不追求什麼名門富戶。
也不雖職官材學高。
只要心地人品善良。
愛專一有責任心。已經足夠。
就算淡薄三餐同生活。
能夠互相勞力齊心去創造自己屋檐下一個家的温暖。
追求呢種男人先明智。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:57 PM

講得好好...
一個沒有「家」這種概念的人,
就算能走在一起也沒法長久,
「家」是比自己作為「人」更高尚的情操,
只有願意為「家」付出,
「人」才能找到安穩的幸福.

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 02:59 PM

老公不行, 但我有性需要

鬼屋狂野的桌布 2021-1-14 03:01 PM

佢對性一向不大興趣,佢常説婚姻最重要是愛

dd669952 2021-1-14 03:03 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:35 AM

我同老公感情好好,佢對我很好,我也很愛佢

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:35 AM

但我有性需要,我而家才三十(年齡),我都好辛苦

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:36 AM

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:36 AM

(1)  如果去,男同事怎樣看我?

(2)  如果去,需要能得到解決,但會不會好衰?

(3) 我的初戀是我老公,未試過同其他男人……....同其他男人做,女仔又好蝕底咁....但我又想有隱定關係,可長期解決.........個心好亂

(4) 我不會出去找 SP, 我要拍拖戀愛才可做,可能今次是唯一機會

點算好?

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:37 AM

單身男仕想拍拖,無非系要解決性愛尼種需要,方法好多,唔詳講。
但系單身女仕被愛慨需要,除咗搵人拍拖之外,似乎冇乜方法解決。
單身慨妳用咩可以代替到被愛尼種感覺呢?

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:38 AM

女仔要搵搵人解決,相當容易,真係隨時快到下一個小時就有。
男仔要搵人解決,極度困難。
女仔要搵人結婚,非常困難。
男仔要搵人結婚,一定有機會。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:38 AM

由於上一個post有太多人誤解我嘅問題,所以決定換過啲詞彙再問過。

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:39 AM

女性拍拖,大多數都係為咗想有個男朋友關心自己,愛護自己。但尼樣嘢好似俾錢都未必能夠解決,單身嘅妳其實可以用乜嘢黎代替尼種需要呢?

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:42 AM

成日係度諗..點解D人咁鍾意係討論區傾一D咸野
講核突野

鬼屋狂野的桌布 2021-1-15 09:42 AM

睇完一篇心理解剖既文, 宜家明點解
原來從古至今, 人心理上就好需要性解禁
日常生活壓抑得太多, 就需要有個渠道俾佢宣洩
古時, D人會去同神父告誡
現時, D人就上討論解禁

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 08:59 AM

點解你鍾意討論區講咸野, 因為你平日壓抑太多, 陰公! 好可憐 !

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:00 AM

睇完一篇心理解剖既文, 宜家明點解
原來從古至今, 人心理上就好需要性解禁
日常生活壓抑得太多, 就需要有個渠道俾佢宣洩

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:01 AM

d 人除左鍾意係度講咸野,
仲有好多人鍾意係度鬧港女, 發負能量

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:02 AM

古時, D人會去同神父告誡
現時, D人就上討論解禁

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:13 AM

咸嘢嘅定義係乜?

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:14 AM

原來抑壓太多會講鹹嘢咩?

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:14 AM

因為呢度女人版區佢咪喺度發洩囉

鬼屋狂野的桌布 2021-1-17 09:20 AM

其實冇乜嘢啫🤷🏼‍♂️唔啱睇咪唔睇囉🤷🏼‍♂️佢又唔係指定針對人
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 難忘一夜,新奇的派對