查看完整版本 : 時尚著搭

井底花花鳳凰 2021-1-25 10:07

[attach]12033666[/attach]隨着社會嘅發展進步,人們嘅生活水平也喺不斷提升,所以大家對於時尚著搭呢個話題就變得越嚟越關注了。就算系喺日常嘅著搭過程中,大家也都非常注重時尚嘅搭配方式,尤其對於女孩子嚟講,簡單大方又有氣質嘅著搭備受關注,以致於很多女孩子喺著搭方面都會顯得格外用心。

井底花花鳳凰 2021-1-25 10:08

[attach]12033667[/attach]梗系,著搭嘅方式和方法唔同,著出嚟嘅時尚效果也系唔一樣嘅,並且大家喺選擇著搭陣,還一定要將自身嘅身形條件考慮進去才行。就像系接下嚟講到嘅呢種著搭方式,作為近兩年比較流行嘅一種著搭方式,也有人稱之為「上緊下松」嘅著搭方式,不僅能夠輕松著出高挑感,同時也能夠著出時尚氣質。

井底花花鳳凰 2021-1-25 10:09

[attach]12033668[/attach]就像系接下嚟呢位時尚小姐姐嘅呢身著搭,就系非常典型嘅「上緊下松」嘅著搭方式。小姐姐上身著搭一件修身顯瘦嘅長袖上衣,短款修身顯瘦嘅版型設計,著喺身上能夠起到很好嘅塑形顯瘦效果。配合寬松大方嘅桃心形領口修飾,不僅能夠修長脖頸線條,同時又能夠起到一定嘅顯瘦效果。

井底花花鳳凰 2021-1-25 10:14

另外,簡約嘅灰色系衣身設計,上便冇做任何過多嘅元素點綴,畀人嘅感覺簡約優雅。而喺下面小姐姐又選擇了一條寬松嘅黑色闊腿褲著着,簡約休閑嘅款式設計,著起嚟顯得隨性大方。同時神秘嘅黑色系設計,本就自帶成熟優雅嘅韻味兒,與上便簡約嘅灰色系搭配喺一起,更顯簡單大方嘅氣質。[attach]12033676[/attach]

凡間夜難眠

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

341996650 2021-1-25 11:17

j簡單大方,身材好。

深海變出了牛牛

黑加仑黑

幸福阳光

涼薄嘅感情

如鯨向海

山下宇宙的旅程

開心小丸子

山上綠色的裙 2021-1-29 09:32

時尚著裝,美艷

鰣侊讓俄

搞怪小妞

烈去

渡歡趽

野支家

豝鶄偑嘆

来自软萌系

南區優婆羅花

寒冬綠色豬豬

古時發現了金童 2021-8-11 14:14

身材好棒呀,:smile_40:簡約時尚:smile_o06:

山上綠色的裙 2021-8-11 14:59

街邊靚麗美景

半頁大榴槤

天生夜鼓手

秋天高富豪

天生高手袋

桃花纷落