查看完整版本 : 好看的旗袍女人味十足

半空存在了樓主

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

穗穗

呢個善良的魚 2021-2-22 10:10

既典雅又性感

黃昏观景

古時貴重的竹 2021-2-22 10:39

[quote]原帖由 [i]半空存在了樓主[/i] 於 2021-2-21 08:33 PM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=531914344&ptid=29731619][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
12110632 [/quote]
第三款純白嘅好靚,好顯氣質,好中意

漸黑的天空

晚間自信的表哥

半頁奇怪碼頭 2021-2-25 11:23

身材好嘅人著旗袍系真好睇

怪性酷

怪性酷

夳酷拒拜托

蹲街角吃棒棒糖

中午怪雞翼

蓝天下面的女孩

前往自我

黃昏橙色名錶 2021-2-26 16:30

旗袍最能體現東方女性慨含蓄美

叶繁终唯枯

karenchan 2021-3-1 08:09

真係未著過,不過講真係唔敢著;P;P邊度嚟咁大自信

(瑩波) 2021-3-1 15:00

很美,傳統的旗袍服飾真的要繼續傳承下去,繼續展現傳統服飾魅力

片刻辰光

前期濃濃的駱駝

舊綪鉃

derrickt 2021-3-18 18:03

高貴優雅, 謝謝分享 !

梛些浪漫

再相信愛情