查看完整版本 : 老公成日笑我同唐老鴨同一日生日……

JaneLowo 2021-6-9 12:22

結婚之前都冇,唔知係唔係結咗婚佢覺得講乜都冇問題:smile_13::smile_13::smile_13:
呢幾年生日,佢都成日笑我「原來你同唐老鴨同一日生日架??哈哈哈!!鴨鴨鴨鴨!」:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:
我真係唔知佢唔記得定有心,年年都好似發現新大陸咁提一次:smile_45::smile_45::smile_45:
其實同唐老鴨同一日生日又有乜問題:smile_13::smile_13::smile_13:
其實我幾鐘意唐老鴨:smile_30::smile_30:
早幾日仲係生日入迪士尼同唐老鴨合照︰

[attach]12412501[/attach]

不過真係覺得我老公好小朋友,好似小學生咁少少事講幾年:smile_19::smile_19:
點解男人結咗婚都可以咁幼稚:smile_19::smile_19::smile_19:

可宜 2021-6-9 12:28

男人就係呢世都長唔大:smile_30::smile_30:

BTW,HBDAY!:victory:

刺身壽司 2021-6-9 12:44

你就好啦, 去迪迪尼見到唐老鴨! 我同條女去, 一件人物都無!

JaneLowo 2021-6-16 18:03

[quote]原帖由 [i]刺身壽司[/i] 於 2021-6-9 12:44 PM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=536457048&ptid=29960921][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
你就好啦, 去迪迪尼見到唐老鴨! 我同條女去, 一件人物都無! [/quote]
下?一定有架,幾時都有

Ragazzo 2021-6-16 18:38

其實,唐老鴨係幾時生日架?

橋頭紫色的手袋 2021-6-17 11:35

男人至死系少年:smile_44: :smile_44: :smile_44:

薯條工廠 2021-6-22 11:26

應該只有忠粉先知

hybdri 2021-7-5 03:55

最緊要你受
頁: [1]
查看完整版本: 老公成日笑我同唐老鴨同一日生日……