查看完整版本 : 學生記錄無故被delete

GraceKelly 2021-9-7 02:30

最近我發現Abrsm account 內有學生的考試紀錄消失了,但其實7月時已收到成績單(piano performance exam, pass了的)有沒有人遇到類似的事?會否收唔到證書?

我已聯繫Abrsm, 未有回覆,他們好似好忙,又有點亂咁,很煩惱

GraceKelly 2021-9-7 02:33

還有,Abrsm send email告訴我“已成功cancel了exam,並已經 refund了".....我都無cancel過,到底搞什麼呢?

人弓火木 2021-9-8 13:12

咁點算. 係咪俾人LOGIN 錯A/C? EMAIL俾佢解釋返?

GraceKelly 2021-9-11 02:40

我還等待他們答覆,自從轉了考試形式後,收成績係快左好多,但我遇到幾個以前從來未出現過的情況,好煩

HKEAA又幫唔到手的,只會推搪

llun99 2021-9-12 20:11

[quote]原帖由 [i]GraceKelly[/i] 於 2021-9-11 02:40 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=540246726&ptid=30151934][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我還等待他們答覆,自從轉了考試形式後,收成績係快左好多,但我遇到幾個以前從來未出現過的情況,好煩

HKEAA又幫唔到手的,只會推搪 [/quote]
咁以家唔關HKEAA 事.
因報名同考試費之類又唔係交佢果面......有學生打去問佢都照答算係咁..
為由等ABRSM 果面點樣.

GraceKelly 2021-9-13 03:55

ABRSM UK已覆我,問了我學生的CONTACT ID,應該會FOLLOW Up吧

HKEAA推搪是另一件事唉,證書已拖了很久都懶得寄給我,次次打電話去留下資料,話會覆,結果從未覆過,上星期再致電,忍無可忍,死抓住他們才肯給我一個日子(什麼時候寄到)真的好煩

總之佢今次説話算數就算了
頁: [1]
查看完整版本: 學生記錄無故被delete