查看完整版本 : PAYPAL被呃錢 求熟稔PAYPAL的人幫手!!

MOMOLO2017 2021-9-13 20:19

有個客話自己台灣人,需要找香港代付轉數快給香港賣家,我話可以用paypal付給我,我再幫他付轉數快給香港戶口電話,之後我確認收到款項,但未即時入到帳項,需要等幾天,咁我都覺正常,去到第2日早上,又話買多一個,話要轉幾千,稱入左錢比我,但我沒有收到paypal電郵,佢就話叫我先付,但我未收到錢點都唔會付,最後我話打一打去問paypal,佢先話佢都打一打,跟著佢會自己搞錯,要查一下邊到出問題,到今日5:48我收到佢同paypal 申請收唔到貨,要求退款!!!!我先知係詐騙:Q,被騙成萬!!
有冇人知我應該點?!!我見上網話多數偏幫買家:') :') :')我有交易記錄和聊天証明?可唔可以比的意見我:') :') :')

mrkhchan2 2021-9-17 14:57

[quote]原帖由 [i]MOMOLO2017[/i] 於 2021-9-13 08:19 PM 發表 [url=https://finance.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=540348567&ptid=30164425][img]https://finance.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
有個客話自己台灣人,需要找香港代付轉數快給香港賣家,我話可以用paypal付給我,我再幫他付轉數快給香港戶口電話,之後我確認收到款項,但未即時入到帳項,需要等幾天,咁我都覺正常,去到第2日早上,又話買多一個,話要轉幾千,稱入左錢比我,但我沒有收到paypal電郵,佢就話叫我先付,但我未收到錢點都唔會付,最後我話打一打去問paypal,佢先話佢都打一打,跟著佢會自己搞錯,要查一下邊到出問題,到今日5 ... [/quote]
下次小心.

Lkwok

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: PAYPAL被呃錢 求熟稔PAYPAL的人幫手!!