查看完整版本 : 高貴范滿滿嘅搭配方案

高達異樓奴 2021-9-17 10:10

高貴范滿滿嘅搭配方案,時髦優雅又精緻,散發出一抹典雅嘅氣息半身裙屬於百搭嘅服飾,像開衫、T恤和襯衣等上裝都能與之搭配,梗系還有一些設計新潮嘅讓我哋叫唔出名字嘅上裝,今日推薦嘅呢款就系其中一種,衣袖採用了中袖設計,非常適合秋天咁溫度唔高唔低嘅季節,衣身用到了襯衣款嘅版型。[attach]12685407[/attach]

高達異樓奴 2021-9-17 10:12

[attach]12685409[/attach]

高達異樓奴 2021-9-17 10:28

法式小黑裙系每個女生衣櫥里嘅必備品V字撞色領口,修飾頸線條,荷葉邊裙擺滿滿高級感!上身賊拉顯瘦,配上水晶公主小皮鞋,上腳舒適度也無可淹尖!即浪漫和溫柔復古於一身。[attach]12685443[/attach]

高達異樓奴 2021-9-17 10:34

瑜伽褲時尚感更強,酷帥嘅要學會著打底褲,點搭都顯氣質!簡單嘅黑白灰無色調嘅無袖恤衫,搭配黑色直筒褲,通過一件黑色條紋恤衫打底,外面系姜黃色oversize色衛衣,整體更加簡約唔失大氣時尚。一定要著比較貼身嘅上衣,尤其系胸圍呢個位置,緊身而且貼身嘅衫著起嚟特咪無力,成個人瘦唔了嘅。[attach]12685455[/attach]把衫嘅下擺掖到褲子裡面,咁既保暖,又顯得更加嘅清爽。裙嘅下擺短嘅話,搭配半身裙陣裙擺應當開嘅短一些,長度恰到好處。無袖打底褲只要收腰嘅打底褲,就系韓式性感嘅天堂,梗系我哋還可以用高腰嘅褲子嚟收束我哋嘅腰身,簡單嘅一條半褲就可以很性感。

高達異樓奴 2021-9-17 10:37

如果你覺得黑色嘅純黑色有點俗氣,就選擇顏色鮮艷啲嘅紫色,著你覺得自己更好睇,更符合自己嘅個性。然後搭配上一個絲帶抑或頭飾會更顯精緻好睇。也就系要點色,重點色嘅單品一般搭配亮色、暗色比較協調。還有就系直接將外套、吊帶、中長款冷衫下擺進行連體,其實咁嘅著法仲系比較直接嘅。

高達異樓奴 2021-9-17 10:37

改變配色唔同嘅顏色,會有唔同嘅著搭感覺,根據自己嘅喜好選擇黑白灰其中一個,包括亮色系。如果你嘅身材唔系咁苗條,著唔大唔小嘅恤衫褲,系很好睇嘅選擇。先嚟睇一下,下面系各種花式嘅款式,點搭配都挺好睇嘅。

大明宮信箱

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

子時異留言 2021-9-18 08:42

多謝分享,洋氣又精緻

Domilili

桃花纷落

頁: [1]
查看完整版本: 高貴范滿滿嘅搭配方案