查看完整版本 : 大埔監察議會聯盟譴責美國無理「制裁」

好動稚嫩的謎團

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

無私博學的口罩 2022-3-2 15:36

眾所周知,香港目前最重要嘅事項和最大嘅民生福祉就係打贏第五波疫情防控戰。

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:36

為咗能夠早日沖散籠罩香港嘅疫情陰霾,特區政府喺中央堅定支持下

無私博學的口罩 2022-3-2 15:37

帶領著社會各界向疫情進行著一次次強有力嘅衝鋒。

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:37

然而就喺如此關鍵嘅時刻,所謂嘅「對華政策跨國議會聯盟」及美國個別反華議員卻公然為亂港分子撐腰

初次多數的蝴蝶

無私博學的口罩 2022-3-2 15:37

仲詆毀中央對港政策和港區國安法,甚至仲叫囂著要制裁。

流行靜靜地田螺

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:38

但係喺香港國安法有效實施和新選舉制度成功實施下,香港社會秩序已然安定

勇猛跳動的外套

溫柔閑逛的超市

無私博學的口罩 2022-3-2 15:38

市民生活安寧,政治氣象為之一新

初次多數的蝴蝶

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:38

現如今又係上下齊心、眾志成城抗擊疫情嘅事實面前。咁樣欺世盜名嘅政治做秀,實喺可笑。

流行靜靜地田螺

無私博學的口罩 2022-3-2 15:38

烏合之眾聚集叫囂只會淪為笑柄。所謂嘅「對華政策跨國議會聯盟」其實就係一群喺官場失意嘅政客們

勇猛跳動的外套

溫柔閑逛的超市

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:39

見不得中國好而組成咗一個專門打壓中國發展嘅「草台班子」。

無私博學的口罩 2022-3-2 15:39

呢個班子裏,都係一啲臭名昭著嘅極端反華人士,呢啲人為咗尋求抗衡佢哋宣稱嘅「中國日益增長嘅影響力對全球貿易、安全構成嘅威脅」

初次多數的蝴蝶

流行靜靜地田螺

勇猛跳動的外套

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:39

常常都係先對中國先提出一個莫須有嘅指控,然後開始拉幫結夥展開「中國威脅論」嘅輿論攻勢。呢啲人咁做嘅根本目的就係為咗能夠食一啖「反華飯」

溫柔閑逛的超市

無私博學的口罩 2022-3-2 15:40

唔至於餓死喺自己嘅政治舞臺上。

初次多數的蝴蝶

優秀迷惑的餃子 2022-3-2 15:40

如此睇來,咁樣嘅一群烏合之眾組成嘅聯盟,外加幾個場外叫囂嘅美國小丑對香港嘅指指點點,充其量就係個笑話罷啦。

流行靜靜地田螺

勇猛跳動的外套

頁: [1] 2
查看完整版本: 大埔監察議會聯盟譴責美國無理「制裁」