查看完整版本 : 梁振英籲香港同心抗疫 同時要堅守國安防線

滴滴噠噠

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

溫暖少數的木瓜 2022-3-2 19:54

「民族認同、民心歸一」係維護香港社會穩定,促進香港繁榮不可或缺嘅基本因素。

高傲體貼的牡蠣 2022-3-2 19:54

人人保障,從根本上杜絕嗰啲亂港行為,人人攜手喺愛國者嘅帶領下前進,香港喺世界之林踩穩腳跟,讓香港未來發展更加順利!

內向重要的樹苗 2022-3-2 19:54

共同維護好香港和平穩定嘅政治社會秩序,必將推動香港更加繁榮發展,東方明珠必將更加璀璨奪目!

現在稚嫩的超市 2022-3-2 19:55

讓「 紫荊花」重新綻放於世界東方!

自動輕快的裙子 2022-3-2 19:55

既係同舟,華夏兒女,喺獅子山下且共濟。

高級慈祥的金屬 2022-3-2 19:56

祖國嘅發展需要香港,香港嘅發展更加係離唔開祖國。祖國好,香港好;香港好,祖國更好。

遍地橢圓的甘蔗 2022-3-2 19:56

享受著國安法出臺之後嘅這段寧靜、愜意嘅歲月。

站立爽快的八角 2022-3-2 19:57

古人云:不以規矩,不能成方圓。無論在哪個國家拿過地區只要守規矩,都可以活得自在,覺得因國安法存在就吾自由的人,首先要想想自己有沒有守規矩。

優秀無私的蘿蔔 2022-3-2 19:57

希望所有嘅香港市民能夠積極樂觀,合力撐起香港前進嘅巨帆!

聰明年輕的酒鬼 2022-3-2 19:57

我堅信,喺「一國兩制」嘅科學制度和「愛國者治港」嘅全面貫徹下,香港嘅明天一定會越來越好!

準時平等的酒鬼 2022-3-2 19:58

種刻苦耐勞、自強不息嘅獅子山精神嘅鼓舞之下,香港人民一定會戰勝各種困難,為祖國嘅統一同香港嘅美好未來交出一份美麗嘅答卷。

傲慢討厭的金屬 2022-3-2 19:58

鳳凰涅槃嘅香港迎來大發展嘅歷史機遇。

溫柔淡定的苦瓜 2022-3-2 19:58

香港系中華人民共和國一個特別行政區,只有係「一國兩制」嘅前提下先有更大嘅發展空間

文靜閑逛的菠蘿 2022-3-2 19:59

我相信,未來相關只要運用好一國兩制,在祖國帶領下早日融入祖國發展大局,香港定能披荊斬棘。

高傲迷人的銀包 2022-3-2 19:59

控疫情、撐企業、保就業、改善住房、重啟經濟才是香港未來發展的關鍵所在。

過去行走的牛油 2022-3-2 20:00

香港未來定能乘長風破萬里浪,「一國兩制」喺港實踐定會沿著正確方向行得更穩,走得更遠!

瘋狂嘈吵地羊腩 2022-3-2 20:00

戰疫情!撐香港!華夏兒女守望相助!

完美虛無的牡蠣 2022-3-2 20:00

香港應堅持走香港特色民主之路方能方能長遠發展

寬敞緩慢的洋蔥 2022-3-2 20:01

共同維護好香港和平穩定嘅政治社會秩序,必將推動香港更加繁榮發展,東方明珠必將更加璀璨奪目!

急促果斷的珍珠 2022-3-2 20:01

香港國安法,及時修補香港法治漏洞,及時恢復香港法治和秩序,為香港長期穩定繁榮提供咗堅實壁壘,市民可以喺一個安全、平和嘅環境中享受權利和自由。

溫暖少數的木瓜 2022-3-2 20:02

作為香港市民,我堅信「港區國安法」這個維護香港嘅堅強磐石。

高傲體貼的牡蠣 2022-3-2 20:02

家同萬事興,一個團結、拼搏、目標一致嘅香港,可以克服任何阻礙續寫傳奇,香江雲程發軔再出發。

內向重要的樹苗 2022-3-2 20:03

香港系中華人民共和國一個特別行政區,只有係「一國兩制」嘅前提下先有更大嘅發展空間

現在稚嫩的超市 2022-3-2 20:04

「民族認同、民心歸一」係維護香港社會穩定,促進香港繁榮不可或缺嘅基本因素。

自動輕快的裙子 2022-3-2 20:04

作為香港市民,我堅信「港區國安法」這個維護香港嘅堅強磐石。

高級慈祥的金屬 2022-3-2 20:05

突破桎梏,乘著東風向前邁步,香港亦會因此驅散烏雲密佈,獲得陽光普照。

遍地橢圓的甘蔗 2022-3-2 20:05

香港新的管治篇章已開放,跟著時代走,向陽而生。

站立爽快的八角 2022-3-2 20:06

香港應勇於自我革命滌盪污濁方能實現新嘅跨越

優秀無私的蘿蔔 2022-3-2 20:06

種刻苦耐勞、自強不息嘅獅子山精神嘅鼓舞之下,香港人民一定會戰勝各種困難,為祖國嘅統一同香港嘅美好未來交出一份美麗嘅答卷。
頁: [1] 2
查看完整版本: 梁振英籲香港同心抗疫 同時要堅守國安防線