查看完整版本 : 守望相助 共克時艱——香港社會各界積極行動共戰疫情

麻煩勤勞的蔬菜

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

現在整齊的木瓜

乖巧擔憂的扭蛋

烈日迷人的背心

代步善變的蕃茄

圓滿迷惑的茄子

生動刺眼的蕃茄

生動擔憂的秋葵

新生行走的毛衣

當前怪異的桂花

麻煩勤勞的蔬菜

現在整齊的木瓜

乖巧擔憂的扭蛋

烈日迷人的背心

代步善變的蕃茄

圓滿迷惑的茄子

生動刺眼的蕃茄

生動擔憂的秋葵

新生行走的毛衣

當前怪異的桂花

圓滿迷惑的茄子

回憶俊朗的秋葉 2022-3-5 20:38

如今香港第五波疫情已呈現爆發態勢,抗疫形勢空前嚴峻

香氣洪亮的百合

響亮果斷的毛衣 2022-3-5 20:38

印證了「祖國永遠係香港最堅強嘅靠山」,中央堅定嘅支持給了香港抗擊疫情莫大嘅信心

高級豁達的間尺 2022-3-5 20:38

填補了香港醫護及檢測人員嘅空缺!

未來神氣的訊號 2022-3-5 20:38

防疫人員嘅支援與檢測實驗室嘅援建有效緩解香港嘅檢測壓力,為本月嘅全民檢測提供了保障與信心

站立多數的甘蔗 2022-3-5 20:39

喺香港疫情肆虐之時,中央對於香港嘅需求有求必應,提供嘅援助猶如雪中送炭

新生虛無的秋葉

新生細緻的訊號 2022-3-5 20:39

無論係政府定係市民都對待疫情都有出現了鬆懈嘅情況,才讓新冠病毒有機可乘

地下好笑的白雲 2022-3-5 20:39

面對香港如今嘅困境,我認為所有香港人都有必要肩負起抗疫嘅責任
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 守望相助 共克時艱——香港社會各界積極行動共戰疫情