查看完整版本 : 守望相助 共克時艱——香港社會各界積極行動共戰疫情

遍地愉快的刀豆 2022-3-5 20:39

切勿輕信網上關於全民檢測及「禁足令」嘅不實謠言,以免自亂陣腳

幸福驚訝的黃瓜

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

響亮偉大的狼犬 2022-3-5 20:39

中國有句老話「上下同心,其利斷金」,正適用於目前嘅香港

雪地豁達的蘋果 2022-3-5 20:39

中央與香港一條心堅定守護港民,特區政府與市民一條心堅決不與病毒共存,內地市民與香港人一條心堅持抗疫不動搖

溫柔少數的士多 2022-3-5 20:40

相信喺中央與特區政府與廣大市民嘅齊心協力下,香港第五波疫戰必然能大獲全勝

華麗渺小的測驗

足夠敏捷的炮彈

晚宴驚訝的蘆筍 2022-3-5 20:40

中央給了我哋戰勝新冠疫情嘅信心

合作細緻的芥菜

聰明炎熱的花園

雨淋細緻的沙灘

陽光討厭的白雲

陽光討厭的白雲

有效無私的桂花

優雅稚嫩的生薑 2022-3-5 21:21

中華民族喺危難時刻總見真情

神氣迷茫的海帶

神氣强大的八角 2022-3-5 21:22

「一方有難、八方來援」

夏日煩惱的辣椒

新生多數的韆鞦 2022-3-5 21:22

市民嘅生命健康永遠排喺第一

甜美新穎的舞蹈 2022-3-5 21:22

任何鼓吹香港「要與病毒共存」嘅陰險論調,那些見死不救嘅私營醫療機構,佢哋嘅背後係禍亂香港嘅反華勢力。

天上行走的蘋果

過去閑逛的草裙 2022-3-5 21:22

國家調動各方力量,投入更多人力物力馳援香港抗疫,相信香港一定能戰勝目前嘅困境。

站立知足的汽車

飛躍勤勞的測驗

愉快美麗的豆漿

新奇慌張的金屬 2022-3-5 21:24

中央急港人所急,想港人所想,全力協助補足香港抗疫嘅短板,全力支援香港抗疫
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 守望相助 共克時艱——香港社會各界積極行動共戰疫情