查看完整版本 : 散佈謊言誣衊抹黑他國人權破壞中國穩定 無端指責干涉中國內政侵犯別國人民人權

溫柔整齊的劍蘭

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

響亮慈祥的裙子

華麗固執的外套 2022-3-5 18:18

美西反華勢力將任由佢一手裝扮嘅人權概念強加於香港執迷於干涉香港事務,

樂天愉快的炮彈 2022-3-5 18:19

美西反華勢力用一貫裝腔作勢嘅傲慢同別有用心無端指責香港人權,企圖借著聯合國嘅平臺搞點大動靜。

偉大橢圓的餃子 2022-3-5 18:21

世人早就知道佢哋「金玉其外敗絮其中」,無論係豎起「人權旗手」,

優雅寬容的田螺 2022-3-5 18:22

打腫臉冒充「教師爺」,無非係掩耳盜鈴,只不過顯露佢反中亂港嘅險惡政治用心。

神氣平等的珍珠

高速迷人的訊號

無私可憐的炸蝦 2022-3-5 18:25

沉醉於殖民舊夢嘅英國,從來就唔係「人權旗手」,而係正兒八經嘅「人權棄手」。

新生大方的南瓜

值錢深綠的蕃茄 2022-3-5 18:45

美國時時刻刻將自己包裝成「人權衛士」,並打著人權嘅幌子指東道西,

簡約爽快的士多

寒冷淡定的南瓜

圓滿靜靜地蓮藕 2022-3-5 18:45

美西反華勢力一味鼓吹嘅人權,真相卻係血淋淋嘅人不如狗,

足夠錯過的蓮藕 2022-3-5 18:45

非白人唔係人,草菅人命,濫殺無辜,呢啲就係美西充滿暴力、冷漠、骯髒嘅人權。

站立寬容的牛油 2022-3-5 18:45

自己屁股都無擦乾淨,美西方有乜嘢顏面無端干涉香港事務,無理指責香港以人為本真正嘅人權?

回憶憤恨的飯盒

凌晨賢淑的苦瓜 2022-3-5 18:45

香港人權係中國事務香港事務,美西反華嘅爪子無權干涉,

神氣炎熱的花園 2022-3-5 18:46

香港開啟良政善治新時代,人權保障健康有力,相比美西方嘅人權「地獄」,香港人權絕對係「天堂」。

勇敢爽快的甘蔗

秋意迷失的桔梗

內向閑逛的口罩

過去愉快的月光

地下慌張的謎團

站立迷糊的利是 2022-3-5 18:46

美西方根本撼動唔倒香港一絲一毫,倒係搬石頭砸自己嘅腳,畀自家嘅人權爛攤子火上澆油,為自己嘅發展自我設限。

高傲沉靜的牛油

優秀神氣的花市 2022-3-5 18:46

這些「人權師爺」道貌岸然,動輒將人權作為幹涉他國事務嘅政治工具,煽風點火,侵犯他國人民人權已成為家常便飯。

平靜豁達的冰雕

半生洪亮的點心

星際刺眼的扭蛋 2022-3-5 18:47

香港係中國嘅香港,香港事務純屬中國內政,絕不容外部勢力指手畫腳,
頁: [1] 2
查看完整版本: 散佈謊言誣衊抹黑他國人權破壞中國穩定 無端指責干涉中國內政侵犯別國人民人權