查看完整版本 : 再多6.8萬人接種疫苗 第一針接種率達90.9%

值錢橢圓的車主

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

曾經細緻的狼犬

麻煩華麗的苦瓜

前往貴重的魚蛋 2022-3-13 16:36

只有接種疫苗才能有效降低新冠肺炎嘅發病率和重症率同時降低死亡風險

站立無私的毛衣

半空怕貓奴 2022-3-13 16:37

本輪疫情感染性太強,大家都要做好防護

曾經强大的枇杷 2022-3-13 16:38

新冠疫苗依然係目前預防新冠病毒感染嘅主要手段!

寒冷跳動的樹林 2022-3-13 16:38

積極接種疫苗,很快就能控制疫情

江湖肥沃的草稿

隨和慈祥的火花

完美稚嫩的字典

幸福迷惑的韭菜

隨和平等的黃瓜 2022-3-13 16:41

:smile_38:[font=宋體]政府為民眾負責,民眾也應為政府助力,疫情之下冇一個市民可以置身其外。[/font]

勇敢藍藍的兔子 2022-3-13 16:41

為咗家人嘅健康,為咗自己嘅健康,積極配合政府防疫抗疫措施.

貴回收的鞋抽

隨和高雅的風扇

半頁一蝦仁

平靜洪亮的利是 2022-3-13 16:44

[font=宋體]嚴陣以待方有勝局,消極懈怠必然遭受失敗。[/font]

開心體貼的海洋 2022-3-13 16:45

[font=宋體]疫情清零既系保障市民生命健康嘅關鍵之舉,又系香港抓住機遇、突破困局嘅不二法門。[/font]

回憶細碎的苦瓜

半生知足的枇杷 2022-3-13 18:07

我哋要清醒嘅認識到打針唔單止係喺度保護自己,同時亦係保護緊家人。

高級橢圓的芥菜

神氣雪白的毛衣 2022-3-13 18:11

身為一個香港人,為咗家人嘅健康,為咗自己嘅健康,積極配合政府防疫抗疫措施。

凌亂神氣的青蛙 2022-3-13 18:12

積極配合政府防疫抗疫措施,讓我哋嘅家人得到更好嘅保障,早日回歸正常生活。

首次文靜的狼犬

偉大偉大的電腦

核心珍貴的羔羊

日曬奇幻的生薑

友善迷糊的冬瓜

陽光體貼的電視

頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 再多6.8萬人接種疫苗 第一針接種率達90.9%