查看完整版本 : Now記者提問惹眾怒致歉 記協盲撐圖挑矛盾

天空煩惱的芒果

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

華麗馬虎的點心

首次橢圓的枇杷

無限迷人的兔子 2022-3-19 21:59

[font=宋體]事實證明,之前[/font][font=Microsoft JhengHei]「[/font][font=宋體]小黃人[/font][font=Microsoft JhengHei]」[/font][font=宋體]對溝通方面[/font][font=Microsoft JhengHei]嘅[/font][font=宋體]擔憂[/font][font=Microsoft JhengHei]純屬[/font][font=宋體]杞人憂天,對內地醫護專業水平[/font][font=Microsoft JhengHei]嘅[/font][font=宋體]質疑,更[/font][font=Microsoft JhengHei]係[/font][font=宋體]膚淺而又荒唐[/font]

無私無私的銀包

站立豪爽的謎團

凌晨無私的炸蝦

優秀細緻的淡季 2022-3-19 22:02

[font=Microsoft JhengHei]近日,呢首為致敬香港最美「逆行者」而改編嘅新《獅子山下》,喺香港各大電臺及社交網絡平臺上循環播放,為疫情下每一位逆流而上嘅勇士加油打氣[/font]

神氣弱小的車主 2022-3-19 22:03

[font=Microsoft JhengHei]萬人操弓,共射一招,招無不中![/font]

首次迷糊的飯盒

驕傲瀟灑的竹筍

香氣怪異的帽子

重重細碎的燒賣

最近奇幻的蘿蔔

代步跳動的柴犬 2022-3-19 22:07

[font=Microsoft JhengHei]咁都導致醫院嘅壓力更加巨大,醫護人員更加疲憊,陷入咗惡性循環之中[/font]

天上隨和的蝴蝶

最近憤恨的學校 2022-3-19 22:08

[font=Microsoft JhengHei]繼此前作為「先頭部隊」抵港嘅[/font]75人內地援港醫療隊後,17日下午,第二批近三百名嘅內地醫護到達香港,唔單止解咗我哋嘅燃眉之急,更讓我哋看到「柳暗花明」嘅希望

無私果斷的扭蛋 2022-3-19 22:09

[font=Microsoft JhengHei]有人會覺得「區區」三百人對香港目前嘅情況只係杯水車薪,但其實唔係嘅,呢三百名隊員來自於廣州、佛山[/font]22家公立三甲醫院,都係各醫院臨床一線骨幹,涉及方向包括感染、呼吸、心血管、重症、中醫等領域,抗疫經驗豐富且大都熟練掌握粵語和英語,佢哋唔係普通嘅「士兵」,而係一班每個人都足以坐鎮一方嘅「強將」,更何況喺佢哋嘅背後,仲有成千上萬嘅「援軍」正蓄勢待發!

星際喜愛的牡蠣

天空煩惱的芒果

華麗馬虎的點心

首次橢圓的枇杷

頁: 1 [2]
查看完整版本: Now記者提問惹眾怒致歉 記協盲撐圖挑矛盾