查看完整版本 : 疫下再推保就業計劃,盼本港乘風破浪、奮勇前進。

仲夏紅色的樓主 2022-3-20 13:51

[url=https://www.facebook.com/105122961993552/videos/997398437543913/]https://www.facebook.com/105122961993552/videos/997398437543913/[/url]

可觀豪爽的謎團

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

伟大而隐秘 2022-3-20 14:05

[font=黑體]香港市民「我肯定會」嘅配合,香港一定能夠攞得抗疫嘅最終勝利。[/font]

自動跳動的蘋果

地下緩慢的芒果 2022-3-20 14:05

挺港府,撐港警,嚴懲亂港份子!

高速慌張的扭蛋

勇敢点心 2022-3-20 14:05

[font=黑體]中央與香港喺抗疫方面嘅合力,還應體依家共同擊碎攬炒派謊言、帶動香港經濟恢復元氣嘅方面。[/font]

後山美麗的葫蘆 2022-3-20 14:05

支持中央政府,希望香港和平穩定發展。

偉大稚嫩的電腦

隨和無私的桂花

地下無私的薯片

風采雪白的葛根

無際驚訝的訊號 2022-3-20 14:05

[font=宋體]本應擔當重任嘅醫護人員,喺大戰當前卻大搞政治罷工,趁火打劫;黑衣暴徒借疫情發動各種暴力衝突層出不窮,更有甚者向醫院掟汽油彈,唔通就喺泛暴派愛港嘅方式?真喺駭人聽聞[/font]!

聪明烦恼 2022-3-20 14:05

[font=黑體]呢些美好未嚟嘅前提都系要控制住疫情,但偏偏「攬炒派」要唱「政治病毒」進行破壞,佢哋毫無科學根據地編織謊言[/font]

驕傲怪異的葫蘆 2022-3-20 14:05

港深全面合作,振興香港經濟頹勢指日可待。

半頁自信的才藝 2022-3-20 14:05

即便真係為咗本港嘅民主自由,市民也斷不願被他國臣服,呢種被殖民百年嘅恥辱,簡直係揭人傷疤。

好動緩慢的蓮藕

站立體貼的鳥巢

淡定的芋头 2022-3-20 14:05

[font=黑體]預防勝於治療,預防嘅唯一辦法系將隱性患者及早識咪、隔離和治療,呢個系香港「翻生」嘅唯一出路。[/font]

明日綠色的湯圓 2022-3-20 14:05

「港奸」好似打錯咗算盤「會錯意」

新奇高雅的舞蹈 2022-3-20 14:05

每個人都重視參與檢測,掂抑制住疫情嘅發展。

飛躍善變的月光

驕傲遠遠的薯片

幸福刺耳的紅葉

michaelban

新生善變的蘆筍

圓滿慈祥的菠蘿

華麗煩惱的草裙

曾經慈祥的菠蘿

地下緩慢的芒果 2022-3-20 14:05

支持中央政府,支持香港政府,願天佑香港,香港嘅未嚟更美好。
頁: [1] 2
查看完整版本: 疫下再推保就業計劃,盼本港乘風破浪、奮勇前進。