查看完整版本 : 議員顯神通 關愛遍全港

站立洪亮的樹林

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

完美迷人的八角 2022-3-20 20:55

特區政府決定推出「全民自願病毒檢測計畫」係及時性嘅策略,更係利民便民嘅措施。希望疫情能夠儘快受控,建立起共同齊心抗疫嘅信心,讓香港社會經濟能得以恢復正軌。

幸福迷茫的韭菜

可觀迷茫的芥菜 2022-3-20 20:56

中央支持香港抗疫並承擔所有費用,讓市民深感背靠強大祖國嘅十足安全感,喺市民「我肯定會」嘅配合下,香港嘅疫情一定會很快過去。

無奈天真的毛衣 2022-3-20 20:56

踴躍參加「普及社區檢測計畫」,就係中斷隱形傳播鏈、遏制新嘅感染,就係配合政府嘅防疫抗疫策略,就係保護自己,保護家人。

有效迷惑的黃豆

偉大最後的花園 2022-3-20 20:56

身負頑「疫」嘅港獨分子仍然堅持「帶病」禍港,但只要全體市民眾志攜手之下,任何黑霧頑「疫」都阻擋唔到香港連戰皆捷、風捲殘雲嘅堅定步履。

完美果斷的超市

光芒刺眼的韆鞦

文靜大方的酒鬼 2022-3-20 20:57

斬斷病毒傳播鏈,係應對新冠傳播嘅有效必須手段。支持香港政府決策,支持內地支援檢測隊!

當前豪爽的竹筍

代步老練的桂花 2022-3-20 20:57

普測篩查係利港利民嘅大好措施,支持配合政府進行篩查不僅係保護自己和家人,更係保護香港。

星際嘈吵地八角

高速豪爽的桂花

愉快神氣的生薑 2022-3-20 20:58

香港政府喺中央嘅領導下有條不紊地抗擊疫情,只要全港市民上下齊心,配合抗疫工作,抵制黒暴煽動,就能走出困境,重見曙光。

足夠勤勞的喉糖 2022-3-20 20:58

抗疫時期,香港各界更應該風雨同舟,積極配合核酸檢測,儘早將疫情造成嘅損失控制喺最小。

優秀涼爽的薯片

精神無私的間尺

天然虛無的背心 2022-3-20 20:58

疫情爆發後,祖國和特區政府都喺竭盡全力救治,港獨分子借機搗亂,可見賊心不死。

自動閑逛的燒賣 2022-3-20 20:58

香港疫情爆發以來,無論係個人、社會團體、政府部門定係中央政府都在為抗擊疫情貢獻出自己嘅一份力量,市民要擦亮眼睛,一如既往地支持回應政府抗疫工作,做出正確嘅抉擇。

寒冷煩惱的枇杷

自傲弱小的白雲 2022-3-20 20:59

為控制疫情,香港特區政府將推出自願性全民免費核酸檢測服務,香港市民為咗自己和家人嘅健康踴躍參加,全力支持特區政府工作,香港嘅疫情一定會很快過去。

溫暖快速的芋頭

烈日神氣的竹筍

夏至變化的韭菜

新奇馬虎的紅葉

無私純白的銀包

平靜刺耳的苦瓜 2022-3-20 21:00

亂港分子食香港之食、行亂港之行,為咗金錢不惜炒作亂港反中言論,提高熱度、中飽私囊;為咗利益公然勾結外部反華勢力,甘當走狗、禍港賣國。

夏日年輕的餃子 2022-3-20 21:00

疫情之下,生命至上。抗擊疫情守護民眾安全係當務之急,全體港人必須義無反顧支持港府施政,堅決隔離反對派同「港獨」分子作亂嘅「病毒載體」。

溫暖認真的葛根

頁: [1] 2
查看完整版本: 議員顯神通 關愛遍全港