查看完整版本 : 梁凱寧終於出返嚟報新聞?

荒野牧羊人 2022-4-8 23:51

梁凱寧做飲食節目做好似主播報新聞咁

[url=https://hkopentv.com/episodes/%e7%96%ab%e5%a2%83%e4%b8%ad%e7%9a%84%e9%a4%90%e6%a1%8c-%e7%ac%ac1%e9%9b%86-bw04891/]https://hkopentv.com/episodes/%e7%96%ab%e5%a2%83%e4%b8%ad%e7%9a%84%e9%a4%90%e6%a1%8c-%e7%ac%ac1%e9%9b%86-bw04891/[/url]

[attach]13194004[/attach]

[attach]13194003[/attach]

Ps:啲食譜好似真係幾易煮

[[i] 本帖最後由 荒野牧羊人 於 2022-4-8 23:54 編輯 [/i]]

Leungkikay 2022-4-9 11:15

你都有睇呢個節目?睇完我都想煮比我 BB 食

nickyball 2022-4-9 13:31

有Jacky師傅同Ricky師傅wor

Cannonjer 2022-4-9 19:33

好似幾易整,仲有冇多啲菜譜?係屋企無野做,想學下

jackeungcho 2022-4-9 20:29

成個post都是新手會員討論lee個節目
超級無聊 又係翻炒食平d 煮飯cheap到爆低成本節目
加埋兩個懶好笑又悶蛋名廚同報新聞式主持同un星嘉賓
浪費時間

andysan4 2022-4-9 20:34

4件新手:fst_002:

AmyYW 2022-4-9 23:26

唔係啊,啲野幾啱新手煮
呢排wfh我都唔知煮咩好,成日嚟煮去都係果幾味

荒野牧羊人 2022-4-9 23:30

去開電視個網重溫,好似有多幾味餸

Cannonjer 2022-4-9 23:47

聽晚試下整先,睇落都幾簡單😏

Cannonjer 2022-4-10 17:52

樓主,想問下要準備咩材料

荒野牧羊人 2022-4-10 17:56

都係準備雞翼、薑片、蔥、香料、檸檬同可樂咁

AmyYW 2022-4-10 20:05

集思廣益,大家最近煮咩食?

nickyball 2022-4-10 22:36

都係蒸肉餅,煎下牛扒咁,最近我都唔知煮咩好🤔

Leungkikay 2022-4-11 11:40

我都唔知煮咩好,煮嚟煮都係果幾味餸

荒野牧羊人 2022-4-11 11:43

今晚都好似有呢個節目,大家記得準時開電視睇
頁: [1]
查看完整版本: 梁凱寧終於出返嚟報新聞?