查看完整版本 : 文記通渠受害者

新奇勤勞的燒賣 2022-5-8 14:13

[size=3]只要在Google search 文記 佢自己會彈出 [/size]
[size=3]文記通渠 黑店字眼[/size]

[size=3]本人是受害者,都係如同網上其他post , 一來到話咩高壓通渠 得唔得都收1500, 之後當然唔得,加到5000, 因為本人第一次搵師傅無經驗,唔知價,所以俾左。[/size]

[size=3]之後我第二日試去水,結果又塞左,打極電話無人聽,終於第四日打通,一個人通電話,叫我留低電話,急急忙收線。如是,我日日打電話,因為已經超過一個禮拜都無人覆。 我發覺自己已經瀨嘢,於是google 呢間鋪頭,發覺網上好多劣評,自己100%中招。[/size]

[size=3]全部同一個人[/size]
[size=3]91806857[/size]
[size=3]91303793[/size]
[size=3]56228648[/size]
[size=3]90160153[/size]
[size=3]64353924[/size]

[[i] 本帖最後由 新奇勤勞的燒賣 於 2022-6-5 20:04 編輯 [/i]]

新奇勤勞的燒賣 2022-5-9 07:47

有無其他受害人可以聯絡我?本人想搵多d人拿多d證據,亦都準備報警兼搵律師搞,實在嚥不下這口氣。

新奇勤勞的燒賣 2022-5-10 11:48

請同是受害者聯絡我, 呢堆pokguy害人不淺,決定吿到底。

gbeaaaef4974c 2022-6-9 06:00

2018年比佢呃過

果陣張收據係飛順專業通渠工程公司
A-C.W.C PROFESSIONAL MAINTAIN COMPANY
6974-3498
9151-7053
6147-5762
9821-7520
頁: [1]
查看完整版本: 文記通渠受害者