查看完整版本 : 有冇人試過搵羅蘭博格訂造傢私

Weszzz 2022-5-23 14:25

有冇人試過搵"羅蘭博格"訂造傢私?
有冇咩伏位要注意?

lhcdims 2022-5-23 14:46

呢間?

[attach]13302213[/attach]

Weszzz 2022-5-23 16:19

係呀

Babyjohnchoy 2022-5-24 23:00

可以試下點綴傢俬

消魂大俠 2022-5-25 11:58

已PM樓下,唔明可以再問

lhcdims 2022-5-25 13:26

[quote]原帖由 [i]Weszzz[/i] 於 2022-5-23 16:19 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=548746535&ptid=30589124][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
係呀 [/quote]
咁應該唔得,原因:

1. 銷量太少,冇麥評價睇

2. 淘寶裝修,好多都會內文明碼實價,例如講明咩材料,每呎幾錢。你呢間冇寫價錢,原因我估計得一個:昆得一個得一個!

建議你淘多幾間,揾D內頁寫明價錢的,細心問各項目價錢,通常你冇問的,到時候想整先問(或者香港師傅上黎度呎後先問),就會貴好多!

同埋淘寶裝修,大陸生產完成,會拍片比你睇,或者wechat視頻通訊,證明佢已經生產完成,然後你要比左尾數,先會send黎香港安裝,穩間銷量高的,明碼實價的老店,肯定會穩陣D!

比D價錢你參考下,邊間就唔講(我冇理由幫佢賣廣告),你自己search 下大把:

[attach]13306262[/attach]

另外一個手抽加大概70,一個櫃桶加180,上面圖片櫥櫃價錢未包石面,石英石大概一直尺加600,國產岩板加800一直呎,深度都係60cm以內(注意 L 型檯面係唔應該重複計算重疊位置)

另外實心門,HK$2999 一套包送上門,門鎖門鉸,同安裝,但系唔包拆舊門。

Weszzz 2022-5-26 13:42

唔該晒大家﹐因為係去佢香港門市傾
冇睇過佢淘寶

superdave 2022-5-27 02:54

冇、原因係冇錢比佢揾!
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人試過搵羅蘭博格訂造傢私