查看完整版本 : 頂唔順~呀仔出牙而家次次埋身都想喊

miamimimi 2023-9-7 15:11

頂唔順~呀仔出牙而家次次埋身都想喊:Q

yoasobia 2023-9-7 15:36

你喊定BB喊呀?:smile_30:

miamimimi 2023-9-7 15:55

我呀...佢咬到我好痛...老公見到我次次埋身都面目猙獰咁,佢叫我一係剩係泵出來,一係不如直接餵奶粉。。

wingwong85 2023-9-7 16:29

有時唔洗太勉強自己既豬~:smile_24: 咪藉住呢個機會轉奶粉囉~我同好多frd都餵緊Enfinitas,我有frd餵唔到人奶我就會介紹,因為呢隻真係好好,入面既成份同配方又似人奶,對BB又會有益啲,又容易銜接

yoasobia 2023-9-7 16:54

你上網搵下啲文or片,會有教你點樣教BB唔好再咬,不過我覺得作用不大,頂唔住真係襯早轉奶粉好過

AliceK0221 2023-9-7 17:30

聽到都肉痛 其實而家D奶粉進步哂架喇 我個女都係飲Enfinitas大既 呢隻仲有乳鐵蛋白 飲奶粉未必差過餵人奶咖

danelman 2023-9-8 11:45

我覺得你都係泵啦, 損左就無謂

dad12dancing 2023-9-9 17:57

唔洗太勉強啦, 我老婆上奶上得唔係幾好, 我地都睇得好開補奶粉就算, 我地俾佢食enfinitas佢都食得好好

leaf852 2023-9-11 23:57

BB一出牙就會開始周圍咬野, 要慢慢教佢, 不過都真係好容易整親, 所以我個B出牙後就轉左飲心美力了

ipong926 2023-9-12 11:58

[quote]原帖由 [i]miamimimi[/i] 於 2023-9-7 15:11 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=561154831&ptid=31279660][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

頂唔順~呀仔出牙而家次次埋身都想喊:Q [/quote]
改泵奶, 存奶, 用奶樽一樣WORK
頁: [1]
查看完整版本: 頂唔順~呀仔出牙而家次次埋身都想喊