查看完整版本 : 投注額未跌完 周日跑6泥4草!

理想達到 2023-11-30 00:12

是晚快活谷8場草地夜賽,投注額為12.43億,較上季同期跌6.8%,入場人數則有12,518人。下期係周日沙田4草6泥日馬,國際賽前夕養草呀~

原文網址:投注額未跌完 周日跑6泥4草! | on.cc東網 | 馬經 | 新聞專欄 [url]https://racing.on.cc/news.html?articleId=bknrac-20231129231229370-1129_01002_001[/url]

理想達到 2023-11-30 00:12

距離2023浪琴香港國際賽唔夠兩個星期,為令兩條草地跑賽以最佳狀態迎接大日子,今晚谷草賽事就以最窄C+3欄進行競逐,畀埋便草地有充足時間保養,至於沙田方面,情況大同小異,不過一如往常慣例草地跑道盡量少用,國際賽前一星期嘅草泥混合日賽,呢個星期日沙田日賽10場賽事,就會以泥地為主打跑6泥4草。

周日泥地3個既定路程都有賽事編排,1200米3場、1650米2場、1800米1場。泥地賽事無疑場地情況利前領或後追,馬迷尤其關注,但近期最令馬迷傷腦筯,就肯定係難以捉摸嘅步速形勢。

正如上期泥場日賽兩場1200米,四班場合有邊位估到,6匹馬前段搶頭互相鬥燒,結果造就超快步速,結果「澳華威威」賺盡步速,包尾變第一。至於三班場合,上次段段快贏馬「包裝伯樂」,今次竟然唔夠埋便「識贏」快,全程被頂住二疊望空,直路雖然一度出頭,但末段所剩無幾,被「泉龍駒」伺機偷襲,而「包裝伯樂」尚幸保住Q腳,但鏡頭都係好驚險。

究竟嚟緊嘅咁多場泥地賽事,步速係快定慢,而一哩以至1800米,又要擔心有冇馬匹中段變奏,咁多顧累因素,泥地賽事又點會受馬迷歡迎,睇番周日泥地做主打嘅戲碼,相信馬迷心態,不如忍一忍,留待下星期正本戲至出擊,起碼賽事號召力夠,至於呢個星期戲碼,都係過渡心態,睇嚟投注額方面,想望有升幅都唔敢太樂觀。

原文網址:養草迎接國際賽 周日田戰泥地做主菜 | on.cc東網 | 馬經 | 新聞專欄 [url]https://racing.on.cc/news.html?articleId=bknrac-20231129132608945-1129_01002_001[/url]

股票害人筆錢 2023-11-30 00:47

以前玩20元,現在只玩10元

tkkaw 2023-11-30 13:08

其實點解一定要升?同就升算關我哋投注人咩事?

足球大師啊 2023-11-30 13:17

點算?
頁: [1]
查看完整版本: 投注額未跌完 周日跑6泥4草!