查看完整版本 : 大陸淘寶買XBOX會員 香港能用嗎?

無盡怪魚蛋 2024-2-4 23:55

大陸淘寶買XBOX會員 香港能用嗎?
3個月先7X蚊~

terrywong25 2024-2-5 18:38

可以,不過你最好先安裝Authenticator 這軟件先好購買。

fathung123 2024-2-5 19:02

早前呢度啲師兄講 七百蚊港紙 三年 game pass u.

食屎食著豆 2024-2-8 11:10

我岩岩買左,佢會比個CODE你,要睇下你識唔識轉區搞,
我就比ACC客服幫我入,
比戶口名,之後Authenticator驗證,搞掂

fathung123 2024-5-2 22:42

三個月 80蚊人仔嗎

番攤士碌架 2024-5-3 12:42

有網友講,同個店主講, 話我係香港, 佢就話唔駛vpn 都activate到,

MuTeKi 2024-5-3 15:34

[quote]原帖由 [i]番攤士碌架[/i] 於 2024-5-3 12:42 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=566250895&ptid=31463462][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

有網友講,同個店主講, 話我係香港, 佢就話唔駛vpn 都activate到, [/quote]
你講0既網友就係我, 我買個時都以為要用authenticator 或vpn去外國至可以activate到, 我話係係香港戶口, 店主就話唔駛vpn, 佢先俾一個12個月code我先試, 成功後就俾埋第二和第三年code俾我, 全程無需authenticator 或vpn, 方便過我早三四年前, 個時要vpn 去美國至activiate 到三年金會員, 之後要俾$10轉ultimate, 而家係直接activate 去ultimate

chiwing1028 2024-5-3 16:36

佢地係買低價區(阿根廷土耳其)既CD KEY,你如果識翻墻就自己兌換,唔識就改密碼比人兌換之後改翻
利申:金會員/XGPU都買過,XGPU去到26年,至今冇問題

Bobic 2024-5-6 10:16

最近都買咗一年(見有 13 個月)
計返 250 幾蚊港幣
佢會幫你搞掂,自己做之前改返密碼,del 晒d信用卡付費資料先
睇返見佢都係經土耳其買

fathung123 2024-5-8 06:17

呢個價錢都幾抵, 都拍得住船X拍賣網。
頁: [1]
查看完整版本: 大陸淘寶買XBOX會員 香港能用嗎?