查看完整版本 : 發現女朋友洗頭只係洗前面啲蔭…

天使高高B 2024-5-6 15:32

琴日女朋友話想洗一洗頭先再出街,佢入廁所搞完一輪,見佢搵毛巾包住前面D頭髮,出到黎吹兩下就乾埋
我仲問佢洗完拿?點解乾得禁快?
女朋友答我靜係洗前面啲蔭咋嘛:smile_14: 
我好好奇問我女朋友點解,佢話女仔咁多頭髮好難朝朝早再洗再吹乾
前面D頭髮好易出油,洗前面就最好,最快....
我先發現原來而家D女仔洗頭靜係洗前面果D蔭.....
聽完佢咁講覺得成件事真係好神奇

chocolate321 2024-5-8 20:24

如果好長頭髮洗前面最易搞見得人

patc0929 2024-5-8 23:08

忽發奇想,可能出執去鬼混/做兼職:smile_47: 射到d白色液體,要清潔前而,可能比人顏射完:smile_47:

mybeloved 2024-5-12 20:50

好污糟😰

巧鬆啲 2024-5-13 10:27

[quote]原帖由 [i]天使高高B[/i] 於 2024-5-6 15:32 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=566315055&ptid=31565190][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

琴日女朋友話想洗一洗頭先再出街,佢入廁所搞完一輪,見佢搵毛巾包住前面D頭髮,出到黎吹兩下就乾埋
我仲問佢洗完拿?點解乾得禁快?
女朋友答我靜係洗前面啲蔭咋嘛:smile_14: 
我好好奇問我女朋友點解,佢話女仔咁多頭髮好難朝朝早再洗再吹乾
前面D頭髮好易出油,洗前面就最好,最快....
我先發現原來而家D女仔洗頭靜係洗前面果D蔭.....
聽完佢咁講覺得成件事真係好神奇 [/quote]
你條女污漕,就可以代表香港全部女性…!?:fst_015:

卜卜星 2024-5-13 11:33

剩系洗陰都幾有難度。。。

韓風肥肥富豪 2024-5-13 13:42

你又唔幫佢洗:loveliness:

剛剛發芽的韭菜 2024-5-13 21:19

頭頂唔出油?:smile_03:
頁: [1]
查看完整版本: 發現女朋友洗頭只係洗前面啲蔭…