查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

mankinfu 2007-12-28 02:57 AM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2007-12-25 09:02 PM 發表
PM我啦... 我都係cwb打mhp既人:smile_34: :smile_34:
我hr6 技術一般 [/quote]

我PM 唔到你gar!

我25號玩完之後, 家陣升到hr4,你唔嫌我水,只係想享受多人連線絕對歡迎(只係我水jei, 另外有好多勁人gei)

如有網友覺得同我地玩令你失身份, 我又唔係迫你同我玩, 你絕對可以在家修煉成宇宙最強, 你咁勁,浪費你寶貴時間我都唔想!

[size=4][color=Red][u][b](九)嚴禁公開任何個人資料[/b][/u][/color][/size]
[size=4][color=Red][color=Black]所有會員不可在簽名檔加入ICQ , E-mail , MSN ,電話等個人聯絡方法, 及在任何情況下回覆者不應要求會員留下任何的通訊/聯絡方法, 違規者會被扣5~20分不等(以每帖計算)
[/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2008-1-3 11:31 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-28 03:02 AM

[quote]原帖由 [i]雷諾風[/i] 於 2007-12-25 01:24 AM 發表
唔怪之得會係銅鑼灣唔係筲箕灣啦.....
Anway明天見!! [/quote]

唔好意思ar! 比較易去易約ar ma, 我地有位大師住到青衣,叫佢去skw 都唔好意思la, 況且我地一向都係約開老銅,唔好轉黎轉去lu, 你睇下我個post個title 先la

我應該係msn 見到你個名already, 下次搵埋你la!

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-28 03:04 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-28 03:17 AM

算係完滿既一次,雖然小弟要早走,但大師們很好人幫我升到hr4
另外Pacific coffee 有度好(可charge 電),可以extend 聚會時間,
如果將來有更多人玩,可以包場or 包房玩,那就可以完滿解決出黎打機既問題

mankinfu 2007-12-28 03:18 AM

算係完滿既一次,雖然小弟要早走,但大師們很好人幫我升到hr4
另外Pacific coffee 有度好(可charge 電),可以extend 聚會時間,
如果將來有更多人玩,可以包場or 包房玩,那就可以完滿解決出黎打機既問題

我願意 2007-12-28 10:36 AM

有約既話打比我
^###(@&^ 自己解啦 xdd
我識拉迪 :smile_30:

samuel2401a 2007-12-28 12:28 PM

我一直習慣在hr3上hr4之前停一停先 , 等玩家可以為升上位之前準備一下
禁樣再挑戰上位任更有樂趣:loveliness:

我願意 2007-12-29 10:12 AM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2007-12-28 12:28 PM 發表
我一直習慣在hr3上hr4之前停一停先 , 等玩家可以為升上位之前準備一下
禁樣再挑戰上位任更有樂趣:loveliness: [/quote]
講得冇錯... 練好技術先好過打上位會勁坐貓車:smile_34:

爆炸頭 2007-12-29 12:04 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

我願意 2007-12-29 08:17 PM

好耐冇見!:smile_42:

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2008-1-3 11:31 PM 編輯 [/i]]

Freddo88 2008-1-1 12:30 AM

你哋係咪正係打MHP2?有無玩其它game?我都有打MHP2 不過係英文版所以無人同我玩﹐但係我只係想同一班人打PSP同吹下水 唔我可唔可以 join 呢?

samuel2401a 2008-1-1 12:55 AM

[quote]原帖由 [i]Freddo88[/i] 於 2008-1-1 12:30 AM 發表
你哋係咪正係打MHP2?有無玩其它game?我都有打MHP2 不過係英文版所以無人同我玩﹐但係我只係想同一班人打PSP同吹下水 唔我可唔可以 join 呢? [/quote]

但係你同我地link 唔到 , 想吹水也不行............

Freddo88 2008-1-1 01:41 AM

唔通香港真係得我一個玩英文版。。:smile_27:

samuel2401a 2008-1-2 10:54 AM

[quote]原帖由 [i]Freddo88[/i] 於 2008-1-1 01:41 AM 發表
唔通香港真係得我一個玩英文版。。:smile_27: [/quote]

玩日文版la~~~~~~~~~包你有話題:smile_40:

jiaxisiluke 2008-1-2 02:28 PM

玩日文版啦啦啦啦啦   我都係新手

我願意 2008-1-2 04:09 PM

[quote]原帖由 [i]jiaxisiluke[/i] 於 2008-1-2 02:28 PM 發表
玩日文版啦啦啦啦啦   我都係新手 [/quote]
下次一齊玩啦:loveliness:

mankinfu 2008-1-2 06:01 PM

add 左

mankinfu 2008-1-2 06:03 PM

[quote]原帖由 [i]Freddo88[/i] 於 2008-1-1 12:30 AM 發表
你哋係咪正係打MHP2?有無玩其它game?我都有打MHP2 不過係英文版所以無人同我玩﹐但係我只係想同一班人打PSP同吹下水 唔我可唔可以 join 呢? [/quote]

你唔介意咪得lor, 我地無任歡迎.

[size=4][color=Red][u][b](九)嚴禁公開任何個人資料[/b][/u][/color][/size]
[size=4][color=Red][color=Black]所有會員不可在簽名檔加入ICQ , E-mail , MSN ,電話等個人聯絡方法, 及在任何情況下回覆者不應要求會員留下任何的通訊/聯絡方法, 違規者會被扣5~20分不等(以每帖計算)
[/color][/color][/size]

mankinfu 2008-1-3 05:33 PM

add 左la

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2008-1-3 11:30 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-3 05:34 PM

(8/1)tue mhp2 聚會召集中

時間未定(約18:00-22:00)星期一會定下實際時間
地點: 當然係老銅la(人多就試cafe 包房,人少就pacific coffee)
活動: 如cafe 就食野加打機, 如pacific coffee 就自己攪tim

[u][b]出席者請[/b][/u]與我聯絡(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)[size=4][color=Red][color=Black][/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-7 02:06 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-3 05:35 PM

(8/1)tue mhp2 聚會召集中

時間未定(約18:00-22:00)
地點: 當然係老銅la(人多就試cafe 包房,人少就pacific coffee)
活動: 如cafe 就食野加打機, 如pacific coffee 就自己攪tim

查詢 msn 找pianopie (無msn 那d 就email 我都得)

爆炸頭 2008-1-3 08:25 PM

我願意 2008-1-5 10:42 AM

我呀我呀:smile_38:

mankinfu 2008-1-5 11:33 AM

[quote]原帖由 [i]爆炸頭[/i] 於 2008-1-3 08:25 PM 發表
有無人星期6 早上 想出黎打呀?? 係m記 [/quote]

最衰我要開工la

爆炸頭 2008-1-5 07:45 PM

lifehunter 2008-1-5 10:04 PM

而加有無人出來打啊?

我願意 2008-1-6 04:47 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-3 05:35 PM 發表
時間未定(約18:00-22:00)

查詢 msn 找pianopie (無msn 那d 就email 我都得) [/quote]
我放左學就可以過黎打啦...
有冇人可以早D??

爆炸頭 2008-1-6 10:34 PM

mankinfu 2008-1-7 01:55 AM

[quote]原帖由 [i]lifehunter[/i] 於 2008-1-5 10:04 PM 發表
而加有無人出來打啊? [/quote]

當然有la, 暫時己答允現身既有:拉迪, 路加, 小雨, pianopie, zeno(還有更多人會加入)

mankinfu 2008-1-7 02:17 AM

Tuesday 定期聚會消息更新

日期: 8/1(tue)
時間: 19:00開始(如有人想更早一點,可同我私下商議)
地點: 皇室堡pacific coffee(請各參加者回覆如下次人多攪book 房,每人預算多少?(約1個飯2杯野飲))
活動: 打機, 其他自己攪tim,最好係pacific 買少少野做下樣

出席者請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-7 02:33 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-7 02:20 AM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-1-6 04:47 PM 發表

我放左學就可以過黎打啦...
有冇人可以早D?? [/quote]

我最快6:30,想再早d 我可以幫你問下其他人
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會