查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

mankinfu 2008-1-7 02:28 AM

Tuesday 定期聚會消息更新

日期: 8/1(tue)
時間: 19:00開始(如有人想更早一點,可同我私下商議)
地點: 皇室堡pacific coffee(請各參加者回覆如下次人多攪book 房,每人預算多少?(約1個飯2杯野飲))
活動: 打機, 其他自己攪tim,最好係pacific 買少少野做下樣

出席者請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-7 02:33 AM 編輯 [/i]]

kevinlcp 2008-1-7 01:20 PM

老銅終於有團啦!預埋我:smile_40:
但我唔識點比電話你,總之明晚7:00pm自動現身,到時再比電話聯絡:loveliness:

我願意 2008-1-7 04:46 PM

我必到!!:smile_38:
我紅色眼鏡 粉紅色psp

photoman1980 2008-1-7 09:47 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-7 02:28 發表
日期: 8/1(tue)
時間: 19:00開始(如有人想更早一點,可同我私下商議)
地點: [color=red]皇室堡pacific coffee[/color](請各參加者回覆如下次人多攪book 房,每人預算多少?(約1個飯2杯野飲))
活動: 打機, 其他自己攪tim,最好係paci ... [/quote]
e個係幾樓呀 [IMG]http://i210.photobucket.com/albums/bb129/discuss-smilies/onion/057.gif[/IMG]

samuel2401a 2008-1-8 08:55 AM

回覆 #24 photoman1980 的帖子

2/F...................................

samuel2401a 2008-1-8 09:01 AM

各位戰友 , 去到請買杯野飲做下樣呀(最平$19-25),同埋要自我克制,唔好太嘈...我唔希望搞到呢D好場唔接受我地

爆炸頭 2008-1-8 09:23 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

mankinfu 2008-1-8 03:26 PM

[quote]原帖由 [i]kevinlcp[/i] 於 2008-1-7 01:20 PM 發表
老銅終於有團啦!預埋我:smile_40:
但我唔識點比電話你,總之明晚7:00pm自動現身,到時再比電話聯絡:loveliness: [/quote]

ok...no problem...到時見

雷諾風 2008-1-8 04:21 PM

我大約九點到.......:smile_43:

gozilla6773 2008-1-8 06:59 PM

I want to join can call me (!^!#((@
I don't have msn thank you

lifehunter 2008-1-8 10:57 PM

成工的一次活動,十幾個人.
可惜下次出差沒時間去.................慘

不過十分多謝各位的幫忙
謝謝

路加路加 2008-1-9 01:45 AM

唔唔!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: ...我日日都得閒打- -
MSN    jiaxisii    <~~自己加上去囉   呵呵   
  HR3   新手  多多指教小弟呢 :smile_13:

[[i] 本帖最後由 路加路加 於 2008-1-9 01:55 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-9 04:59 PM

[quote]原帖由 [i]gozilla6773[/i] 於 2008-1-8 06:59 PM 發表
I want to join can call me (!^!#((@
I don't have msn thank you [/quote]

無你電話wor, 點call ar! 你起碼都要send 個email 俾我gar, 我個名係pianopie(後面自己加)

mankinfu 2008-1-9 05:06 PM

[quote]原帖由 [i]lifehunter[/i] 於 2008-1-8 10:57 PM 發表
成工的一次活動,十幾個人.
可惜下次出差沒時間去.................慘

不過十分多謝各位的幫忙
謝謝 [/quote]

多謝你賞面參加, 14個人一齊psp 場面確係幾令人振奮

gozilla6773 2008-1-9 07:00 PM

回覆 #33 mankinfu 的帖子

呢個就係電話 (!^!#((@ 請看鍵盤上的符號將它化為數字就是
Call me Andy

mankinfu 2008-1-10 03:00 AM

上次聚會14人同時連線,場面壯觀

因出席人數日漸增多,部份參加者覺得係pacific coffee 會有點不方便,現正就cafe book 房既可能性作意見調查, 歡迎參加者和我聯絡..向我表達有關意見
1. 是否適當時機攪book 房(夠人至會book 房,否則係番pacific coffee 打)
2. 可接受價錢(1個飯2杯野飲任打成晚到凌晨12:00..銅鑼灣地區)
3. 俾錢方式(現時暫定先入數俾錢,憑入數紙認人,以解決放飛機等有關問題)

請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-10 03:03 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-10 03:05 AM

[quote]原帖由 [i]gozilla6773[/i] 於 2008-1-9 07:00 PM 發表
呢個就係電話 (!^!#((@ 請看鍵盤上的符號將它化為數字就是
Call me Andy [/quote]

i see......明白la

mankinfu 2008-1-10 03:07 AM

上次聚會14人同時連線,場面壯觀

因出席人數日漸增多,部份參加者覺得係pacific coffee 會有點不方便,現正就cafe book 房既可能性作意見調查, 歡迎參加者和我聯絡..向我表達有關意見
1. 是否適當時機攪book 房(夠人至會book 房,否則係番pacific coffee 打)
2. 可接受價錢(1個飯2杯野飲任打成晚到凌晨12:00..銅鑼灣地區)
3. 俾錢方式(現時暫定先入數俾錢,憑入數紙認人,以解決放飛機等有關問題)

請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

lifehunter 2008-1-10 10:47 AM

[color=blue][quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-10 03:07 AM 發表
1. 是否適當時機攪book 房(夠人至會book 房,否則係番pacific coffee 打)[/color]
最少都要8個人先得啦,最好至少12個
[color=blue]2. 可接受價錢(1個飯2杯野飲任打成晚到凌晨12:00..銅鑼灣地區)[/color]
如果7點開始到12點都有5個鐘到打.大約百幾都ok
[color=blue]3. 俾錢方式(現時暫定先入數俾錢,憑入數紙認人,以解決放飛機等有關問題)[/color]
你定啦,這方面我沒什麼問題

h0041970 2008-1-10 12:11 PM

我係新手一名, 都想join, 幾時有?

mankinfu 2008-1-10 01:09 PM

[quote]原帖由 [i]h0041970[/i] 於 2008-1-10 12:11 PM 發表
我係新手一名, 都想join, 幾時有? [/quote]

逢tuesday 晚, 可睇番#1,其他時間也可同我聯絡,我們個別都會約出黎打,可幫你查詢

而下個星期二都會有聚會,遲些就會發post 通知, 閣下也可網上找我(我名係pianopie後面自己加)

h0041970 2008-1-10 02:49 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-10 01:09 PM 發表

逢tuesday 晚, 可睇番#1,其他時間也可同我聯絡,我們個別都會約出黎打,可幫你查詢

而下個星期二都會有聚會,遲些就會發post 通知, 閣下也可網上找我(我名係pianopie後面自己加) [/quote]

唔好意思, 我星期二多數唔得閒, 有無其他時間?

爆炸頭 2008-1-10 08:49 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

photoman1980 2008-1-10 10:06 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-10 03:07 發表
1. 是否適當時機攪book 房(夠人至會book 房,否則係番pacific ... [/quote]
有d見意比你地 之前同細欣果d出去約戰團有成二三十人去都做得唔錯
第1 十八歲以下人士不宜參加
第2 比錢用筆寫底有根有據
第3 去d coffee 有得睇慢畫 玩下d遊戲好d

路加路加 2008-1-10 11:19 PM

.....................................!!!!!沒事

[[i] 本帖最後由 路加路加 於 2008-1-11 01:33 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-11 02:02 AM

[quote]原帖由 [i]photoman1980[/i] 於 2008-1-10 10:06 PM 發表

有d見意比你地 之前同細欣果d出去約戰團有成二三十人去都做得唔錯
第1 十八歲以下人士不宜參加(唔明點解18歲以下唔得,機鋪都係16jar wor,可否說明一下)
第2 比錢用筆寫底有根有據( 手持入數紙證明入場身份,唔夠一定人數就唔book, 臨時加入也要先俾錢,這樣安排可以嗎?)
第3 去d coffee 有得睇慢畫 玩下d遊戲好d(設備愈多當然愈好,但最起碼係要有插頭俾member) [/quote]

多謝閣下既意見 (括號係我個人既回應),希望到時見到你

KG06 2008-1-11 06:21 PM

mankinfu 兄,星期六會唔會有團呀?

mankinfu 2008-1-11 07:55 PM

[quote]原帖由 [i]KG06[/i] 於 2008-1-11 06:21 PM 發表
mankinfu 兄,星期六會唔會有團呀? [/quote]

可以幫你問下d member, 你add 我再講la

我願意 2008-1-11 08:47 PM

book 房唔好太貴就好了...

photoman1980 2008-1-11 08:56 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-1-11 02:02 發表

多謝閣下既意見 (括號係我個人既回應),希望到時見到你 [/quote]
第1先啦 之前都有同d十八歲以下ge去 不過好混亂好似同人地阿媽睇仔咁
第2啦 只要唔亂就ok啦
第3好多都有叉頭ge
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會