查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

mankinfu 2008-1-12 09:42 AM

(15/1)Tuesday 定期聚會消息更新(照舊Pacific Coffee)

日期: 15/1(tue)
時間: 19:00開始(如有人想更早一點,可同我私下商議)
地點: [color=Red]皇室堡pacific coffee[/color] (收集意見後,[color=Lime]Book 房機制將會於22/1試行[/color],以便聽取更多會員的意見,請踴躍向本人發表意見)
活動: 打機, 其他自己攪tim(最各參加者係Pacific Coffee 買少少野做下樣,因咖啡店杯野既成本已計算埋大家任坐)

出席者請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

需要參加者的意見如下:
因出席人數日漸增多,部份參加者覺得係pacific coffee 會有點不方便,現正就cafe book 房既可能性作意見調查, 歡迎參加者和我聯絡..向我表達有關意見
1. 是否適當時機攪book 房(夠人先會book 房,約8-10人,少過呢個數目既人入數俾我,就會係番pacific coffee 打)
2. 可接受價錢(1個飯2杯野飲任打成晚到凌晨12:00..銅鑼灣地區,其他order 各自即付)
3. 俾錢方式(現時暫定先入數俾錢,入數後同我登記,到時憑入數紙認人,臨時加入要先俾錢,以解決放飛機or 一走了之等有關問題)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-12 10:37 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-12 10:39 AM

(15/1)Tuesday 定期聚會消息更新(照舊Pacific Coffee)

日期: 15/1(tue)
時間: 19:00開始(如有人想更早一點,可同我私下商議)
地點: 皇室堡pacific coffee (收集意見後,Book 房機制將會於22/1試行,以便聽取更多會員的意見,請踴躍向本人發表意見)
活動: 打機, 其他自己攪tim(最各參加者係Pacific Coffee 買少少野做下樣,因咖啡店杯野既成本已計算埋大家任坐)

出席者請與我聯絡和留電話(如無法最只少留名)以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

需要參加者的意見如下:
因出席人數日漸增多,部份參加者覺得係pacific coffee 會有點不方便,現正就cafe book 房既可能性作意見調查, 歡迎參加者和我聯絡..向我表達有關意見
1. 是否適當時機攪book 房(夠人先會book 房,約8-10人,少過呢個數目既人入數俾我,就會係番pacific coffee 打)
2. 可接受價錢(1個飯2杯野飲任打成晚到凌晨12:00..銅鑼灣地區,其他order 各自即付)
3. 俾錢方式(現時暫定先入數俾錢,入數後同我登記,到時憑入數紙認人,臨時加入要先俾錢,以解決放飛機or 一走了之等有關問題)

我願意 2008-1-13 10:52 AM

我6點幾會到:smile_34:

27126425 2008-1-13 12:17 PM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-1-13 10:52 AM 發表
我6點幾會到:smile_34: [/quote]
long time no see:funk:

路加路加 2008-1-14 11:06 PM

回覆 #94 27126425 的帖子

唔知幾點黎  但一定黎

musicnote 2008-1-14 11:14 PM

如果明天去到就覆你啦.

mankinfu 2008-1-15 02:35 AM

[quote]原帖由 [i]musicnote[/i] 於 2008-1-14 11:14 PM 發表
如果明天去到就覆你啦. [/quote]

thx for your support.....hope can see u tomorrow

風流的外星人 2008-1-15 08:55 AM

我明日又去...不過要幾錢?_?太貴就唔來:smile_41: ...add 我msn:benexe2001(後[email]+@yahoo.com.hk[/email]) plz:smile_44:

samuel2401a 2008-1-15 09:08 AM

[quote]原帖由 [i]風流的外星人[/i] 於 2008-1-15 08:55 AM 發表
我明日又去...不過要幾錢?_?太貴就唔來:smile_41: ...add 我msn:benexe2001(後[email=+@yahoo.com.hk]+@yahoo.com.hk[/email]) plz:smile_44: [/quote]

$25 一杯飲品 , 期待你成為力盡之達人:smile_38:

風流的外星人 2008-1-15 12:30 PM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2008-1-15 09:08 AM 發表

$25 一杯飲品 , 期待你成為力盡之達人:smile_38: [/quote]
我想問臨時加入要比幾多?_?呢排買得太多野,出現赤字:smile_27:

雷諾風 2008-1-15 04:31 PM

我今晚大約七點半到

initialj8850 2008-1-15 04:45 PM

I will arrive before 7pm as well

shester 2008-1-15 04:51 PM

I will come about 7.00p.m
:loveliness:

mankinfu 2008-1-15 05:39 PM

welcome ar.....今晚見

mankinfu 2008-1-17 02:32 AM

15/1 很熱鬧,多謝俾支面支持

18人出席,會員人數與日俱增,全靠大家俾面

由於人數日多,為令更大家玩得更盡情,之後的聚會會開始試行book房措施, 希望各位大力支持,和積極提出意見,令日後的活動更成功,暫定的措施如下:

1) 8人或以上入數book就去cafe(因要先落訂和定實一定人數)
2) 8人或以下入數就照舊去番皇室堡Pacific Coffee

星期日下午為count人數deadline, 如攪得成去cafe,其他人可以照入錢至聚會前(入前先問我取得户口number,入數後通知我閣下的真名和户口number,以方便入場時憑入數紙確認身份; 如臨時加入或小朋友無EPS之類的話,即場交錢亦可入場)

攪唔成返去Pacific Coffee 的話,已入數的會員可於該次聚會時憑入數紙原數取回款項(為避免爭拗,必須帶備入數紙,如無帶或遺失,恕本人有權決定是否退款)

其他詳情較後時間會公佈,亦可向本人查詢

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-17 02:46 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-18 05:38 PM

22/1 聚會最新詳情

由於人數日多,為令更大家玩得更盡情,之後的聚會會開始試行book房措施, 有興趣參加的朋友可聯如絡我進行入數手續,希望各位大力支持

費用: $110 因要落訂和保證出席人數,請先入數
包括: 房鐘包全晚任玩,1個飯加2杯普通drink
1) 8人或以上入數book就去cafe(因要先落訂和定實一定人數)
2) 8人或以下入數就照舊去番皇室堡Pacific Coffee

攪唔成返去Pacific Coffee 的話,已入數的會員可於該次聚會時憑入數紙原數取回款項(為避免爭拗,必須帶備入數紙,如無帶或遺失,恕本人有權決定是否退款)

星期日下午為count人數deadline, 如攪得成去cafe,其他人可以照入錢至聚會前(入前先問我取得户口number,入數後通知我閣下的名和户口number,以方便入場時憑入數紙確認身份; 如臨時加入或小朋友無EPS之類的話,即場交錢亦可入場)

我願意 2008-1-19 02:34 PM

如果去CAFE既話我應該唔會出席

mankinfu 2008-1-19 11:35 PM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-1-19 02:34 PM 發表
如果去CAFE既話我應該唔會出席 [/quote]

4點機已同你通過電話, 知道你其實係可以黎到, 而你既問題正在研究中, 希望解決到la! 我話晒都未同你玩過ma

mankinfu 2008-1-20 01:19 AM

22/1 聚會最新詳情(是次聚會於女僕Cafe 舉行,各位參加者留意)

Maid Date 女僕cafe"係時代廣場對面,暫定6:45p.m.先約係Times 大鐘集合7:00p.m.上去,隨後既可自行上黎或call 我係大鐘帶路

獲回覆出席者: 16人 (排名不分先後)拉迪, 小雨, 針少, Andy, Fat, 阿傑, 阿偉, Xeno, Eric, Felix,  Ricky, Joe,  外星人, Jack, Tim, ET,
包括: 房鐘包全晚任玩,1個飯加2杯普通drink

各位立即可以入錢至聚會前(入前先問我取得户口number,入數後通知我閣下的名和户口number,以方便入場時憑入數紙確認身份; 如臨時加入或小朋友無EPS之類的話,即場交錢亦可入場)

路加路加 2008-1-20 09:48 PM

可以到時先臨時加入吧

mankinfu 2008-1-20 11:18 PM

[quote]原帖由 [i]路加路加[/i] 於 2008-1-20 09:48 PM 發表
可以到時先臨時加入吧 [/quote]

得.....入場時收錢........當然你預早同我講更好la! ....

風流的外星人 2008-1-21 12:15 AM

咁我地呢D去ge就準備挑起幾百場腥風血雨la(包括龍血and人血,因為我係力盡之達人XD:smile_40: )

mankinfu 2008-1-22 01:52 AM

[quote]原帖由 [i]風流的外星人[/i] 於 2008-1-21 12:15 AM 發表
咁我地呢D去ge就準備挑起幾百場腥風血雨la(包括龍血and人血,因為我係力盡之達人XD:smile_40: ) [/quote]

hahah......我都希望大家會盡興而返, 我都第一次攪, 都好興奮, 希望將來陸續有黎,最起碼每月1-2劑 la!

去完大家有乜改善既意見, 要踴躍提出ar! 成為一支有人識既港島團隊, 全靠大家!

mankinfu 2008-1-22 02:30 AM

22/1 聚會最新詳情(是次聚會於女僕Cafe 舉行,各位參加者留意)

Maid Date 女僕cafe"係時代廣場對面,暫定6:45p.m.先約係Times 大鐘集合7:00p.m.上去,隨後既可自行上黎[color=Red](需講明打機)[/color]或call 我係大鐘帶路

地址:銅鑼灣波斯富街83號波斯富大廈2樓D室
設備:獨立房間, 有插制(暫時已安排4個)供大家叉電

獲回覆出席者(最後Update): 13人 (排名不分先後) 針少, 針少fd, Andy, Fat, Xeno, Eric, Felix,  Ricky, Joe,  外星人, Jack, Tim, ET
包括: 房鐘包全晚任玩,1個飯加2杯普通drink(其他野可加錢或另叫, 每個order需即場向我找數)

各位立即可以入錢至聚會前(入前先問我取得户口number,入數後通知我閣下的名和户口number,以方便入場時憑入數紙確認身份; 如臨時加入或小朋友無EPS之類的話,即場交錢亦可入場)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-22 05:31 PM 編輯 [/i]]

shester 2008-1-22 05:44 PM

I will come ......

Jump174 2008-1-23 12:27 PM

今次地方 ok, 略嫌唔夠大, 下次再多七八個就可以買起佢個場, d 女僕就....見仁見智啦.....
(et 唔好成日掛住聊女僕力盡唔該)

爆炸頭 2008-1-23 03:30 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

mankinfu 2008-1-23 05:05 PM

hahah........多謝你地既支持....特別係Jump 少, 帶左幾個r咁好玩既fd 黎, 令整晚生色不少

mankinfu 2008-1-23 07:55 PM

22/1 聚會十分成功,多謝各位支持

是晚有16人出席,相當熱鬧和好玩, 現正收集緊會員的意見(例如場地的設備,食物水準等等),  請各位踴躍的提出.

風流的外星人 2008-1-23 09:48 PM

D人講ge力盡之達人好似係我...我仲多左個花名係...紙低褲...上面話聊女僕都好似係講我...唔好話錯人...個場ok,野食就...下次個場可以大D就very good啦,同埋一定要有拖板...
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會