查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

爆炸頭 2008-1-23 10:17 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

路加路加 2008-1-23 10:22 PM

哈哈  !!我知係知  [  又係雙轟龍? ]

Jump174 2008-1-24 08:18 AM

是日記趣 :

--竟然有人夠𠵼用好似紙咁薄既底褲擋轟龍粒魚蛋, 想唔死都難:lol
--有人掛住玩"招僕鈴" 無心殺龍, 導致幾乎場場力盡 :smile_27:
--社團召集人偷偷地同盾蟹痴纏達半個鐘 :smile_14:
--半場雞聲一響, 過半獵人無故消失, 爭取呼吸"新鮮空氣" :smile_38:

[[i] 本帖最後由 Jump174 於 2008-1-24 08:28 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-1-24 08:55 PM

[quote]原帖由 [i]Jump174[/i] 於 2008-1-24 08:18 AM 發表
是日記趣 :

--竟然有人夠胆用好似紙咁薄既底褲擋轟龍粒魚蛋, 想唔死都難:lol
--有人掛住玩"招僕鈴" 無心殺龍, 導致幾乎場場力盡 :smile_27:
--社團召集人偷偷地同盾蟹痴纏達半個鐘 :smile_14: ... [/quote]

社團呢個字唔好隨便用, 一間被人列入d 乜野名單就唔好la!.....最多叫聯誼會好la.....我唔想上差館ar.....hahahah

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-25 02:53 PM 編輯 [/i]]

Freddo88 2008-1-26 12:17 AM

wei wei  :smile_38: :smile_38:   li 個星期二我哋打唔打呀?

mankinfu 2008-1-26 02:09 AM

[quote]原帖由 [i]Freddo88[/i] 於 2008-1-26 12:17 AM 發表
wei wei  :smile_38: :smile_38:   li 個星期二我哋打唔打呀? [/quote]

咪同你講左照攪lor......正常每個tue 都攪, 除非大時大節,就好似跟住黎既(年29 (5/2)同年初六(12/2)),又或者小弟有事or 去左外地而又無人幫手主持既話,咁就有可能要順延至下星期.

mankinfu 2008-1-26 09:28 AM

29/1聯誼召集中

有意見,報名都可以提出

其他詳情較後時間會公佈,亦可向本人查詢

mankinfu 2008-1-28 03:41 PM

29/1皇室堡Pacific Coffee 7:00(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

時間: 19:00(可能有人早到,可向我查詢)
地點: 銅鑼灣皇室堡1/F Pacific Coffee
費用: 請每人自律各自最少買1杯野飲(約幾十蚊)
參加方法: 可向阿JACK 報名(要知人數霸位),亦可以臨時加入
聯絡方法: 方法一 pianopie後面自己加; 方法二係post 留言; 方法三  可PM拉迪,向佢其查詢本人網上聯絡方法

Freddo88 2008-1-29 01:40 AM

加我呀 我又去 我天日打比你阿 mankinfu   加阿FAT!!!

mankinfu 2008-1-29 04:28 PM

[quote]原帖由 [i]Freddo88[/i] 於 2008-1-29 01:40 AM 發表
加我呀 我又去 我天日打比你阿 mankinfu   加阿FAT!!! [/quote]

got it

mankinfu 2008-2-1 11:47 AM

5/2 年28聚會照常皇室堡Pacific Coffee

日期:5/2(二)
時間: 19:00正式開始
參加方法: 可向阿JACK 報名(要知人數霸位),亦可以臨時加入
聯絡方法: 方法一 pianopie後面自己加; 方法二係post 留言; 方法三  可PM拉迪,向佢其查詢本人網上聯絡方法

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-2-1 12:01 PM 編輯 [/i]]

路加路加 2008-2-4 12:33 AM

都已經放緊假   有冇人個日早到呀  !!

mankinfu 2008-2-4 04:02 PM

[quote]原帖由 [i]路加路加[/i] 於 2008-2-4 12:33 AM 發表
都已經放緊假   有冇人個日早到呀  !! [/quote]

我可以....call 我la

爆炸頭 2008-2-4 04:59 PM

風流的外星人 2008-2-4 05:21 PM

我都可以,你想幾點??

風流的外星人 2008-2-4 05:42 PM

經過我同mankinfu討論之後,決定先問下其他人ge意見,再決定提早ge時間,有意見就請提出,如果冇人提出意見就照舊07:00p.m!!唔該!!

photoman1980 2008-2-4 08:53 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2008-2-1 11:47 發表
日期:5/2(二)
時間: 19:00正式開始
聯絡方法: 方法一 pian ... [/quote]
有空都會出下現啦 :smile_44:

mankinfu 2008-2-8 05:19 PM

12/2皇室堡Pacific Coffee 7:00(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-2-8 05:59 PM 編輯 [/i]]

samuel2401a 2008-2-12 10:17 AM

有冇人想早D去打?

路加路加 2008-2-12 02:58 PM

4點半前開始有人 因為放假!!! 呵呵

mankinfu 2008-2-15 03:41 PM

終於有件似樣既裝備

多謝Eric,太后等人幫忙造成轟龍裝和弓

其他想整套靚衫既朋友, 要多些參加我們既活動ar!

風流的外星人 2008-2-15 04:55 PM

我返左來啦,e個星期二我又來力盡啦~~

mankinfu 2008-2-15 06:37 PM

19/2皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

samuel2401a 2008-2-19 09:52 AM

今日18:30左右到(之前去買MH ge TCG).....開始研究點玩:smile_34:

photoman1980 2008-2-19 11:39 PM

我係新手唔使理我 :smile_40:

mankinfu 2008-2-22 08:49 PM

26/2皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

爆炸頭 2008-2-25 06:26 PM

mankinfu 2008-2-26 05:15 PM

[quote]原帖由 [i]爆炸頭[/i] 於 2008-2-25 06:26 PM 發表
我去!:smile_22: :smile_22: [/quote]

welcome.....

路加路加 2008-2-27 12:31 AM

!!-.-.!!!!!!!!!11

[[i] 本帖最後由 路加路加 於 2008-2-27 12:49 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2008-3-1 12:43 AM

4/3 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會