查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

mankinfu 2008-3-8 04:13 PM

11/3 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

時間: 19:00(可能有人早到,可向我查詢)
地點: 銅鑼灣皇室堡1/F Pacific Coffee
費用: 請每人自律各自最少買1杯野飲(約幾十蚊)
參加方法: 可向阿JACK 報名(要知人數霸位),亦可以臨時加入
聯絡方法: 方法一 pianopie後面自己加; 方法二係post 留言; 方法三  可PM拉迪,向佢其查詢本人網上聯絡方法

其他詳情較後時間會公佈,亦可向本人查詢

samuel2401a 2008-3-11 04:01 PM

我會準時出視:smile_40:

mankinfu 2008-3-11 05:41 PM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2008-3-11 04:01 PM 發表
我會準時出視:smile_40: [/quote]

waiting for u

mankinfu 2008-3-15 11:39 AM

18/3 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

參加方法: 可向阿JACK 報名(要知人數霸位),亦可以臨時加入
聯絡方法: 方法一 pianopie後面自己加; 方法二係post 留言; 方法三  可PM拉迪,向佢其查詢本人網上聯絡方法

mankinfu 2008-3-22 04:46 PM

25/3 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

18/3 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

我願意 2008-3-23 10:12 AM

有冇人下午已經可以出現呀??
我唔可以玩得太晏....:smile_40:

mankinfu 2008-3-25 05:06 PM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-3-23 10:12 AM 發表
我唔可以玩得太晏....:smile_40: [/quote]

真係要問下其他人...我儘量都係幾少少gar jar

我願意 2008-3-26 08:33 PM

我完左測驗就應該可以出黎玩:smile_40:

電車型男 2008-3-27 07:22 AM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-3-23 10:12 AM 發表
我唔可以玩得太晏....:smile_40: [/quote]
基本上,
筆者現在只可以下午組團,
因為晚上要返工.

mankinfu 2008-3-27 11:13 PM

[quote]原帖由 [i]電車型男[/i] 於 2008-3-27 07:22 AM 發表

基本上,
筆者現在只可以下午組團,
因為晚上要返工. [/quote]

我地呢度個團係逢tue 7:00 , 要另外組團麻煩請另外開新post

如閣下想我幫你手組團, 我都可以幫你問下人

風流的外星人 2008-3-29 12:12 AM

唔知做咩近排成日唔得閒...睇下呢個星期二去唔去到先...

我願意 2008-3-29 09:57 PM

完左d test就出黎啦...:smile_27:

samuel2401a 2008-4-1 08:37 AM

今日我放工後到:loveliness:

samuel2401a 2008-4-1 08:38 AM

今日我放工後到:loveliness:

jonal 2008-4-3 01:01 AM

我住CWB, 我都想一起玩, 不過我係新手。

我願意 2008-4-3 11:42 AM

[quote]原帖由 [i]jonal[/i] 於 2008-4-3 01:01 AM 發表
我住CWB, 我都想一起玩, 不過我係新手。 [/quote]
新手冇問題...:loveliness:

mankinfu 2008-4-4 11:53 PM

8/4 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

K800Q 2008-4-5 05:02 PM

我有興趣呀....

我願意 2008-4-6 11:37 AM

[quote]原帖由 [i]K800Q[/i] 於 2008-4-5 05:02 PM 發表
我有興趣呀.... [/quote]
有興趣就黎一齊玩:smile_34:

mankinfu 2008-4-12 01:52 AM

15/4 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

AbeSo 2008-4-13 12:35 AM

我都想參加 !可以點加入

我願意 2008-4-13 10:55 AM

[quote]原帖由 [i]AbeSo[/i] 於 2008-4-13 12:35 AM 發表
我都想參加 !可以點加入 [/quote]
到時黎到大家都會歡迎你:smile_38:

mankinfu 2008-4-13 09:06 PM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2008-4-13 10:55 AM 發表

到時黎到大家都會歡迎你:smile_38: [/quote]

完全正確,最好帶d 獨身靚女黎仲好......hahah

eeeeericcc 2008-4-14 07:27 PM

我都想4月15號打, 可唔可以早 d? 我想打3點到7點...

如果一定要7點後, 我諗要10點我先黎到...到時PC都要 close...:smile_39:

我依家 hr7, 最好各位可以幫我升 hr

mankinfu 2008-4-16 01:37 PM

[quote]原帖由 [i]eeeeericcc[/i] 於 2008-4-14 07:27 PM 發表
我都想4月15號打, 可唔可以早 d? 我想打3點到7點...

如果一定要7點後, 我諗要10點我先黎到...到時PC都要 close...:smile_39:

我依家 hr7, 最好各位可以幫我升 hr [/quote]

一般黎講,都有幾多人會打到10-11 然後去附近老M 食野gei....你可以add 我再問gei

mankinfu 2008-4-18 07:21 PM

22/4 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(留意是次聚會於皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

Buzz. 2008-4-21 07:30 PM

聽 日 有 幾 多 人 去 ?
我 又 想 join :smile_13:

mankinfu 2008-4-25 05:56 PM

29/4 皇室堡Pacific Coffee19:00召集中(是次聚會皇室堡PACIFIC COFFEE舉行)

(5月可能會試間新cafe, 留意公佈)

yayawu 2008-4-28 09:46 PM

如果我5:30到,有冇人?:smile_43:

mankinfu 2008-4-29 06:05 PM

[quote]原帖由 [i]yayawu[/i] 於 2008-4-28 09:46 PM 發表
如果我5:30到,有冇人?:smile_43: [/quote]

我估6點多會穩陣d
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會