查看完整版本 : 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

mankinfu 2007-12-5 04:26 PM

老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會

[size=5][color=Red]mhp3聚會召集中[/color](逢Tue 都有聚會)[/size]

目的: 透過活動結識新朋友,擴闊社交圈子,享受共同連線對戰的樂趣,並可以藉此互相交流心得
日期: 逢閒日Tue (如有星期六日,長假期之類會有不定期聚會,詳情可與本人聯絡)
時間: 約19:00-無電為止)[size=6][size=6]
[/size][/size]
暫定11/12 (星期二) 舉行, 聚會地點暫定為灣仔季季紅酒家, 有意見歡迎大家提出, 參加者請留名說明人數,謝!

日期: 11/12 (TUE)
時間: 19:00
地點: 季季紅風味酒家灣仔店(暫定)
費用: 100-200(估計)

參加方法: 於帖中留名報名,(可先留phone number, WHATSAPP 之類,以便聯絡)

2小時前或之後8號活動取消
[size=6]
[/size][size=6]8/1 Fire Internet cafe(地點可能會改, 留意)[/size][align=right][size=13px][size=12px][隱藏][/size][/size][/align][size=13px][/size]
時間: 19:00(可能有人早到,可係度問埋)
地點: 銅鑼灣波斯富街61號2樓
tel: 61001448(老闆電話ANDY WONG)
費用: 請每人自律各自最少買1杯野飲(約40-50蚊)
優惠: 免加一

參加方法: 於帖中留名報名,(可先留phone number, WHATSAPP 之類,以便聯絡)
聯絡方法: 方法一 pianopie@熱郵; 方法二係post 留言; 向其查詢本人網上聯絡方法

2小時前或之後8號活動取消

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2012-12-22 10:03 AM 編輯 [/i]]

samuel2401a 2007-12-5 07:32 PM

CWB之前有ga.....但反應不佳所以冇搞好耐

mankinfu 2007-12-5 11:26 PM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2007-12-5 07:32 PM 發表
CWB之前有ga.....但反應不佳所以冇搞好耐 [/quote]

點解gar?.....呢個討論區無人係老銅浦既...唔通?.....

samuel2401a 2007-12-6 10:21 AM

CWB...一來人多,二來逼,想揾個地方打都唔易
同埋大部份人都clear左所以小人打
我間中約fd去SKW电車總站老麥打ge~~~~~~~(星期六居多)

mankinfu 2007-12-7 02:36 AM

老銅照計都唔會咁難搵地方gar...放工大家約埋搵間cafe仔peng埋, 食飯加打機....我都有fd 有興趣, 不過我地太水,搵多d 人一齊打可以打多d 勁野jei 諗住

mankinfu 2007-12-7 02:39 AM

老銅打mhp2定期約戰已成團,新手絕對歡迎

我係新手,玩左無耐,想同d 咁上下level 既人一齊打下(怕勁人嫌我水,悶親你地就唔好la), 搵處地方舒服少少每個星期打番晚之類la,(老麥俾人bear 住晒,話晒叫飲汽水坐成晚唔好幾好意思)........

[size=5]mhp2聚會召集中 (銅鑼灣已成團,歡迎有興趣人仕參加)[/size]

目的: 透過活動結識新朋友,擴闊社交圈子,享受共同連線對戰的樂趣,並可以藉此互相交流心得
日期: 逢閒日Tue (如有星期六日,長假期之類會有不定期聚會,詳情可與本人聯絡)
時間: 約19:00-無電為止)
地點: 當然係老銅la(人多就試cafe 包房,人少就皇室堡pacific coffee)
活動: 如cafe 就食野加打機, 如pacific coffee 就自己攪tim

有興趣參加者請與我聯絡,以方便通知每次聚會詳情(可PM拉迪,向其查詢本人網上聯絡方法)(我個名叫pianopie後面自己加)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2008-1-7 02:36 AM 編輯 [/i]]

samuel2401a 2007-12-7 09:08 AM

o....我自已本身無咩問題(番油麻地),如約到我都OK可以幫你地/技術指導:smile_38:

kevinlcp 2007-12-7 12:59 PM

CWB我都啱啊! 有得玩預理我:smile_40:

zenowkc 2007-12-7 02:52 PM

if causeway Bay, i will join, but i want mon~ fri. sat and sun i need to work!!

[size=4][color=Red][u][b](九)嚴禁公開任何個人資料[/b][/u][/color][/size]
[size=4][color=Red][color=Black]所有會員不可在簽名檔加入ICQ , E-mail , MSN ,電話等個人聯絡方法, 及在任何情況下回覆者不應要求會員留下任何的通訊/聯絡方法, 違規者會被扣5~20分不等(以每帖計算)
[/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2008-1-3 11:28 PM 編輯 [/i]]

zenowkc 2007-12-7 03:45 PM

if causeway Bay, i will join, but i want mon~ fri. sat and sun i need to work!!
email : add me msn!

[size=4][color=Red][u][b](九)嚴禁公開任何個人資料[/b][/u][/color][/size]
[size=4][color=Red][color=Black]所有會員不可在簽名檔加入ICQ , E-mail , MSN ,電話等個人聯絡方法, 及在任何情況下回覆者不應要求會員留下任何的通訊/聯絡方法, 違規者會被扣5~20分不等(以每帖計算)[/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2007-12-7 08:55 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-7 05:43 PM

[quote]原帖由 [i]zenowkc[/i] 於 2007-12-7 03:45 PM 發表
email : add me msn! [/quote]

ok ..no problem add u 先

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2007-12-7 08:55 PM 編輯 [/i]]

samuel2401a 2007-12-7 09:16 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2007-12-7 05:43 PM 發表

ok ..no problem add u 先 [/quote]

你PM你MSN 比我pls:loveliness:

mankinfu 2007-12-7 10:41 PM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2007-12-7 09:16 PM 發表

你PM你MSN 比我pls:loveliness: [/quote]

我都唔知點俾你,呢個討論區乜都唔俾我做, 不如你俾我la...thx

samuel2401a 2007-12-8 08:41 AM

回覆 #5 mankinfu 的帖子

mankinfu 拒絕接受您或所有人發來的短消息,請返回修改。
你add 我la~~~
samuel2401b(後面自己加番)

samuel2401a 2007-12-8 08:46 AM

今日我大約16:00-19:00落cwb果邊 , 如有意者可找我

(!)@%(%# <--自己解 , 我叫拉迪

mankinfu 2007-12-8 11:36 AM

[quote]原帖由 [i]samuel2401a[/i] 於 2007-12-8 08:41 AM 發表
mankinfu 拒絕接受您或所有人發來的短消息,請返回修改。
你add 我la~~~
samuel2401b(後面自己加番) [/quote]

我add 左你地gar la......我都係後面自己加番(我個名係pianopie)........其他大哥有興趣就add 我......

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-8 11:47 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-8 11:46 AM

[quote]原帖由 [i]kevinlcp[/i] 於 2007-12-7 12:59 PM 發表
CWB我都啱啊! 有得玩預理我:smile_40: [/quote]

[size=4][color=Red][color=Black]所有會員不可在簽名檔加入ICQ , E-mail , MSN ,電話等個人聯絡方法, 及在任何情況下回覆者不應要求會員留下任何的通訊/聯絡方法, 違規者會被扣5~20分不等(以每帖計算)
[/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 sam.to 於 2008-1-3 11:28 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-18 09:28 AM

約約下今日都約得成wor(Tue), 如有人tue 得就add 我la (pianopie後面自己加),反應好既話出迎個新post, 再招多d人去老銅一齊玩, 變成定日不定期既聚會好嗎?( 即逢星期一或二,夠人就成團)

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-18 09:31 AM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-18 09:30 AM

約約下今日都約得成wor(Tue), 如有人tue 得就add 我la (pianopie後面自己加),反應好既話出迎個新post, 再招多d人去老銅一齊玩, 變成定日不定期既聚會好嗎?( 即逢星期一或二,夠人就成團)

雷諾風 2007-12-18 11:59 AM

CWB我都ok呀!!
我通常係柴灣打開
人住SKW

mankinfu 2007-12-18 11:36 PM

多得拉迪和路加大師,小弟3小時由HR1彈升至3,好期待下次的聚會

mankinfu 2007-12-18 11:37 PM

[quote]原帖由 [i]雷諾風[/i] 於 2007-12-18 11:59 AM 發表
CWB我都ok呀!!
我通常係柴灣打開
人住SKW [/quote]

知道la...add 我再約(pianopie後面自己加)

多得拉迪和路加大師,小弟3小時由HR1彈升至3,好期待下次的聚會

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-18 11:39 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-24 07:22 PM

緊急召集,25號正日聚會(tue)

[align=right][size=12px][顯示][/size][size=12px][隱藏][/size][/align][align=right][/align][size=12px]會員既熱情,促使今次聚會,新手既話就要真惜機會, 真係升級快過坐火箭,

地點:銅鑼灣皇室堡Pacific Coffee(大約2:00p.m. 開始)
詳情請msn 找pianopie[/size]

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-24 07:33 PM 編輯 [/i]]

mankinfu 2007-12-24 07:24 PM

[size=12px][size=12px][顯示][/size][size=12px][/size]會員既熱情,促使今次聚會,新手既話就要真惜機會, 真係升級快過坐火箭,

地點:銅鑼灣皇室堡Pacific Coffee(大約2:00p.m. 開始)
詳情請msn 找pianopie[/size]

[[i] 本帖最後由 mankinfu 於 2007-12-24 07:34 PM 編輯 [/i]]

雷諾風 2007-12-25 01:24 AM

唔怪之得會係銅鑼灣唔係筲箕灣啦.....
Anway明天見!!

我願意 2007-12-25 09:02 PM

PM我啦... 我都係cwb打mhp既人:smile_34: :smile_34:
我hr6 技術一般

photoman1980 2007-12-25 09:55 PM

[quote]原帖由 [i]mankinfu[/i] 於 2007-12-18 23:36 發表
多得拉迪和路加大師,小弟3小時由HR1彈升至3,好期待下次的聚會 [/quote]
唔係呀 = = 3個鐘去到hr4 5啦 :smile_38:

我願意 2007-12-26 09:44 AM

[quote]原帖由 [i]photoman1980[/i] 於 2007-12-25 09:55 PM 發表

唔係呀 = = 3個鐘去到hr4 5啦 :smile_38: [/quote]
咁人地新手嘛...
比d時間人啦..
咁串做乜..

photoman1980 2007-12-26 07:44 PM

[quote]原帖由 [i]我願意[/i] 於 2007-12-26 09:44 發表

咁人地新手嘛...
比d時間人啦..
咁串做乜.. [/quote]
我都係新手麻 :smile_40:

我願意 2007-12-27 08:48 AM

[quote]原帖由 [i]photoman1980[/i] 於 2007-12-26 07:44 PM 發表

我都係新手麻 :smile_40: [/quote]
當係先啦:smile_45:
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 老銅團MHP3(PSP), 逢TUE聚會