查看完整版本 : 《Mario Party DS》討論區

LimiteL 2007-11-7 12:51 PM

《Mario Party DS》討論區

玩了,太屈機了,日文唔明:smile_39:

正等待美版,原汁d:smile_22:

[[i] 本帖最後由 hklam159 於 2007-11-7 09:26 PM 編輯 [/i]]

數碼暴龍 2007-11-7 01:35 PM

昨晚睇過仲未出......,:smile_42: 有無人買左,似唔似家用主機咁玩的呢?

掌握之中 2007-11-7 02:09 PM

[quote]原帖由 [i]數碼暴龍[/i] 於 2007-11-7 01:35 PM 發表
昨晚睇過仲未出......,:smile_42: 有無人買左,似唔似家用主機咁玩的呢? [/quote]
大富翁玩法
一場10局
每局一次不同小遊戲
10局後最多錢就贏:smile_42:

monkeyff 2007-11-7 04:08 PM

[quote]原帖由 [i]掌握之中[/i] 於 2007-11-7 02:09 PM 發表

大富翁玩法
一場10局
每局一次不同小遊戲
10局後最多錢就贏:smile_42: [/quote]
唔係最多星星個個WIN咩~之後仲有個boss既小游戲:smile_13:

卍阿輝卍 2007-11-7 04:13 PM

《Mario Party DS》討論區

出左!!!!

同一般大富翁冇咩分別,不過有好多小遊戲都唔錯
全部人行完都會玩D小遊戲

大家討論下

[[i] 本帖最後由 卍阿輝卍 於 2007-11-7 04:18 PM 編輯 [/i]]

掌握之中 2007-11-7 04:34 PM

[quote]原帖由 [i]monkeyff[/i] 於 2007-11-7 04:08 PM 發表

唔係最多星星個個WIN咩~之後仲有個boss既小游戲:smile_13: [/quote]
我覺得係鬥錢多
星星只係儲錢ga一個方法

redddd 2007-11-7 05:47 PM

[quote]原帖由 [i]掌握之中[/i] 於 2007-11-7 04:34 PM 發表

我覺得係鬥錢多
星星只係儲錢ga一個方法 [/quote]
應該唔係,有星計星,星一樣先計錢..

岩岩玩左一次..個boss game唔識玩
隻食人花係度又吸又吹咁,唔知點殺佢..
有冇人玩過隻野?

LimiteL 2007-11-7 06:07 PM

剛剛放出了
隻game太悶了

twofai313 2007-11-7 06:17 PM

食人花果度
要係佢噴野上黎捉實d果實
再係佢吸你落去果陣掉落去
其實好易...”

redddd 2007-11-7 06:19 PM

[quote]原帖由 [i]twofai313[/i] 於 2007-11-7 06:17 PM 發表
食人花果度
要係佢噴野上黎捉實d果實
再係佢吸你落去果陣掉落去
其實好易...” [/quote]
原來係咁,我果時理解唔到-.-
就咁等果實上泥禁B捉,捉完禁B放-.-?

信非~ 2007-11-7 06:25 PM

隻game 整體黎講算唔錯wow 小遊戲夠kuso 又唔算拖得耐黎玩 係衰在沒wifi 同 帶對帶黎打 :smile_45:

1041 2007-11-7 06:51 PM

隻game點save的?

leeki2005 2007-11-7 06:58 PM

我想知點解link機玩,今日同d fd試過但失敗左,唔識點link黎玩:smile_42:

掌握之中 2007-11-7 07:46 PM

[quote]原帖由 [i]1041[/i] 於 2007-11-7 06:51 PM 發表
隻game點save的? [/quote]
自動的:loveliness:

outlineman2003 2007-11-7 08:18 PM

this game is great...

becaz lots of games to play

cofs 2007-11-7 09:56 PM

I can't the game. When I was opening the game, the screen was black and open a Japenese window , help!:smile_22:

helluin 2007-11-8 12:44 AM

[quote]原帖由 [i]leeki2005[/i] 於 2007-11-7 06:58 PM 發表
我想知點解link機玩,今日同d fd試過但失敗左,唔識點link黎玩:smile_42: [/quote]
[img]http://www.nintendo.co.jp/ds/a8tj/img/softinfo.jpg[/img]
呢隻game只對應Download Play...

而且一定要玩故事/Party模式開左果隻mini game先得

有時睇下說明書/上網check下資料係好事..:smile_27:

helluin 2007-11-8 12:46 AM

[quote]原帖由 [i]cofs[/i] 於 2007-11-7 09:56 PM 發表
I can't the game. When I was opening the game, the screen was black and open a Japenese window , help!:smile_22: [/quote]
應該係隻game出事,可以去返你買隻game既game舖同老細換過隻

數碼暴龍 2007-11-8 01:47 PM

[quote]原帖由 [i]helluin[/i] 於 2007-11-8 12:44 AM 發表

[img]http://www.nintendo.co.jp/ds/a8tj/img/softinfo.jpg[/img]

而且一定要玩故事/Party模式開左果隻mini game先得

有時睇下說明書/上網check下資料係好事..:smile_27: [/quote]
代表只能四人一起玩d開左的min game,而不能四人一起玩party模式是嗎?

龍3322 2007-11-8 01:52 PM

[quote]原帖由 [i]helluin[/i] 於 2007-11-8 12:44 AM 發表

[color=Red]有時睇下說明書[/color]/上網check下資料係好事..:smile_27: [/quote]
可惜果d人玩既,根本就無呢樣野既出現

paul178hk 2007-11-8 02:47 PM

[quote]原帖由 [i]數碼暴龍[/i] 於 2007-11-8 01:47 PM 發表

代表只能四人一起玩d開左的min game,而不能四人一起玩party模式是嗎? [/quote]
冇記錯好似可以玩晒mini game同Party模式,同埋一個唔知乜模式

helluin 2007-11-8 04:00 PM

[quote]原帖由 [i]龍3322[/i] 於 2007-11-8 01:52 PM 發表

可惜果d人玩既,根本就無呢樣野既出現 [/quote]
咁你又唔好咁講=.=可能人地真係冇睇姐

yan1221 2007-11-8 05:06 PM

最後個關boss點打?? (第5個map)><

LoVe_SaSa 2007-11-8 06:21 PM

好好玩呀 ~ 我識打 BOSS 了

掌握之中 2007-11-8 07:42 PM

[quote]原帖由 [i]yan1221[/i] 於 2007-11-8 05:06 PM 發表
最後個關boss點打?? (第5個map)>< [/quote]
不停打黃金色個箱:loveliness:

有無人知有無隱藏人:smile_41:

LimiteL 2007-11-8 08:03 PM

我拎左比卡超了:loveliness:

掌握之中 2007-11-8 08:05 PM

[quote]原帖由 [i]LimiteL[/i] 於 2007-11-8 08:03 PM 發表
我拎左比卡超了:loveliness: [/quote]
咩比卡超:smile_41:

yan1221 2007-11-8 08:35 PM

[quote]原帖由 [i]掌握之中[/i] 於 2007-11-8 07:42 PM 發表

不停打黃金色個箱:loveliness:

有無人知有無隱藏人:smile_41: [/quote]

按b嗎??
第一次變身沒問題,但第2,3變身都唔知幾時可以打到佢QAQ

clam051 2007-11-9 01:29 PM

日文睇唔明:smile_39:

會否出美版:smile_41:

wien_vv 2007-11-9 01:36 PM

2日打爆了!!
你們要加油
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 《Mario Party DS》討論區