查看完整版本 : ~鄭梓靈小說投票~

~Rita_BB~ 2008-4-12 10:03 PM

~鄭梓靈小說投票~

[size=5][color=red]中意鄭梓靈既朋友,快D投下我最喜愛的作品吧![/color][/size]

[img=215,318]http://www.hkreadingcity.net/ereading/content_file/26/2847/cover120755.jpg[/img]         [img=215,318]http://www.hkreadingcity.net/ereading/content_file/26/2814/cover152601.jpg[/img]       [img=220,318]http://www.hkreadingcity.net/ereading/content_file/26/2517/cover160003.jpg[/img]

[img=220,318]http://www.hkreadingcity.net/ereading/content_file/26/2396/cover143145.jpg[/img]       [img=220,318]http://www.hkreadingcity.net/ereading/content_file/26/2285/cover112110.jpg[/img]

~Rita_BB~ 2008-4-13 07:51 PM

原來冇人中意鄭梓靈架!

bababa1201 2008-4-14 11:01 AM

因為這個題目之前已經有架啦:loveliness:

玩具貴婦 2008-4-14 01:11 PM

離不開..*
自從睇完呢本就狂買佢d書..
一個月買左7本...-v-
不過紅郵箱與沉默的街差左小小..好悶*

~Rita_BB~ 2008-4-14 04:55 PM

[quote]原帖由 [i]玩具貴婦[/i] 於 2008-4-14 01:11 PM 發表
離不開..*
不過[color=red]紅郵箱與沉默的街差左小小..好悶[/color]* [/quote]

同意!

tif2any 2008-4-15 07:04 PM

迷失在夢想國的戀人
好寫實..現實中一定有好多呢種情況

~Rita_BB~ 2008-4-24 08:50 AM

[quote]原帖由 [i]tif2any[/i] 於 2008-4-15 07:04 PM 發表
[color=red]迷失在夢想國的戀人[/color]
好寫實..現實中一定有好多呢種情況 [/quote]

太耐冇睇,唔係好記得講咩tim!:smile_13:

紙扎公仔 2008-5-20 12:51 PM

自己都係做髮型帥,所以投~迷失在夢想國的戀人~:smile_34:

NEPTURN!☆□~ 2008-7-18 07:56 PM

[color=darkorchid]悽之翼....[/color]
[color=darkorchid][/color]
[color=darkorchid]去到最尾真係估唔到真CHI係咁樣去到嘉唯身邊....好正[/color]

y2k60000 2008-7-19 11:34 PM

閉上眼,便會相見
海不再藍
悽之翼

je'taime 2008-7-20 02:30 AM

好鐘意童話休止符!!
故事好似有d老土,但覺得成個意境好正
另外活在過去 愛在過去都正!!

_!幻 2008-7-20 10:58 PM

[quote]原帖由 [i]玩具貴婦[/i] 於 2008-4-14 01:11 PM 發表 [url=http://www11.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=144761530&ptid=6916026][img]http://www11.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
離不開..*
不過紅郵箱與沉默的街差左小小..好悶* [/quote]
我反而鐘意睇"紅郵箱與沉默的街"....
最近3~5本新書未睇過....
因為之前"無名字的你","寂寞本是無罪","最美的時候","一毫米的悸動" 都好悶....

Crystal611 2008-7-26 10:43 PM

迷失在夢想國的戀人
呢本好睇

jayc 2008-7-27 08:11 PM

第一本係睇離不開~好睇
之後睇過幾本
但尋日買左"我們不要說再見"
睇完又無乜感覺....:smile_39:

amanda1985 2008-7-30 03:12 AM

活在過去 愛在過去:loveliness:

ting”* 2008-7-30 04:54 PM

最鍾意離不開
覺得LEE本個故事同情節好好
另外就鍾意甜甜圈的約定and海不再藍......
我覺得其實有幾本都幾好
總括好多都係好睇

apna_1202 2008-7-31 11:14 PM

很多人投《紅郵箱與沈默的街》和《悽之翼》呢,都是我的最愛。:smile_15:

《一毫米的悸動》只有我一個人投票啊。

WINDSOR 2008-8-2 03:34 AM

迷失在夢想國的戀人 !
第一次睇佢既書就係呢本,之後就愛上佢既書.
好寫實,好鐘意!
悽之翼,紅郵箱與沉默的街,那此傻事..都幾好!
不過,佢的書自從 海不再藍 之後,除左無名字的你外,我就再冇睇..
愈黎愈唔好睇..

arpigood 2008-8-4 01:39 AM

嗯嗯嗯

離不開極好睇呀!I only like this book~I forget other books la~~~:smile_39:

古古力:) 2008-8-8 10:09 PM

淨係睇過流浪的旋轉木偶同閉上眼便會相見
兩本都好好睇!

dragonmount 2008-8-12 12:21 PM

睇過幾本都唔係話特別鐘意
最好睇就係悽之翼,真係幾好:loveliness:

August`- 2008-8-12 08:02 PM

我就鐘意即使世界將我們遺忘
                 悽之翼
                  一毫米的悸動

最新個本"我們不要說再見"都幾好睇,,
即使世界將我們遺忘好好睇,,睇左好多都唔厭!!

4SEA 2008-8-13 06:38 PM

i love 離不開
好好睇:loveliness:

cassidy 2008-8-15 12:57 AM

第一本係睇甜甜圈的約定~~最鍾意都係呢本呀!
海不再藍同無痕的記憶 都好好睇

Timothy2B 2008-8-26 04:39 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

ieochan 2008-9-5 01:50 AM

i like
紅郵箱與沉默的街
淚影重疊的瞬間
甜甜圈的約定  :loveliness:

-Joanne 2008-9-21 05:29 PM

我睇親過以下呢幾本
迷失在夢想國的戀人
流浪的旋轉木偶
活在過去 愛在過去
童話休止符
初戀格子襯衫
淚影重疊的瞬間
一毫米的悸動

我最鐘意既係----活在過去 愛在過去 &初戀格子襯衫:loveliness:

CarrieHANA 2008-9-22 07:12 PM

我睇過佢好少書ja..
紅郵箱與沉默的街
touching..到頭來個男主角都係鍾意左第2個.當女主角變返人時所有野已經唔同哂,勁好睇
離不開睇緊..不過都ok
甜甜圈的約定..真係勁sweet..
那些傻事就唔太好睇..好悶ar

小fk 2008-9-28 12:41 AM

2.  無痕的記憶   
3.  閉上眼,便會相見   
5.  最美的時候   
6.  離不開   
7.  無名字的你   
9.  海不再藍   
10.  淚影重疊的瞬間   
11.  紅郵箱與沉默的街   
16.  初戀格子襯衫   
17.  童話休止符   
18.  活在過去 愛在過去   
19.  流浪的旋轉木偶   
20.  迷失在夢想國的戀人  

本本都咁好睇@@

stephen1216 2008-12-2 11:02 AM

睇下先:loveliness: :loveliness:
自己唔多知
頁: [1] 2
查看完整版本: ~鄭梓靈小說投票~