查看完整版本 : 《call of Duty 4》 討論區

卍阿輝卍 2007-11-7 04:00 PM

《call of Duty 4》 討論區

出啦!!!!出啦!!!!

大家覺得好唔好玩呀

大家可以討論下

[[i] 本帖最後由 卍阿輝卍 於 2007-11-8 04:36 PM 編輯 [/i]]

wasd0109 2007-11-7 08:20 PM

can't find the spiner in chapter2 please help me

簡sir 2007-11-7 08:48 PM

[quote]原帖由 [i]wasd0109[/i] 於 2007-11-7 08:20 PM 發表
can't find the spiner in chapter2 please help me [/quote]
左轉對面大夏二樓窗口有個人太細粒好難發現佢架
我死十幾次先發現佢!

莫加 2007-11-7 10:33 PM

[quote]原帖由 [i]簡sir[/i] 於 2007-11-7 08:48 PM 發表

左轉對面大夏二樓窗口有個人太細粒好難發現佢架
我死十幾次先發現佢! [/quote]

我死咗n多次都過唔到~
有幾多個係到呢??

鐵甲人 2007-11-7 11:17 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

TaiLingLok 2007-11-8 01:14 AM

[quote]原帖由 [i]莫加[/i] 於 2007-11-7 10:33 PM 發表

我死咗n多次都過唔到~
有幾多個係到呢?? [/quote]
得一個
就係你左手面果座大廈二樓,右手面開始數既第一隻窗,好明顯係打開左既

ahsing1234 2007-11-8 01:53 AM

[quote]原帖由 [i]TaiLingLok[/i] 於 2007-11-8 01:14 AM 發表

得一個
就係你左手面果座大廈二樓,右手面開始數既第一隻窗,好明顯係打開左既 [/quote]
ok咗...掟個手榴彈攪掂:smile_38:

GINCHAN2305 2007-11-8 02:29 AM

想問問!一開始拿完手榴彈!之後話(complete place charge trial)
咁即係點做呀!唔該幫幫手吖!thx

ahsing1234 2007-11-8 03:17 AM

[quote]原帖由 [i]GINCHAN2305[/i] 於 2007-11-8 02:29 AM 發表
想問問!一開始拿完手榴彈!之後話(complete place charge trial)
咁即係點做呀!唔該幫幫手吖!thx [/quote]
掟去highlight咗既窗同門.......

GINCHAN2305 2007-11-8 04:47 AM

回覆 #9 ahsing1234 的帖子

唔好意思!我係話掟完之後!再去交report!
見到有舊金要入code!我就係唔知個code係咩!
唔該哂!!

冰淼 2007-11-8 08:18 AM

[quote]原帖由 [i]GINCHAN2305[/i] 於 2007-11-8 04:47 AM 發表
唔好意思!我係話掟完之後!再去交report!
見到有舊金要入code!我就係唔知個code係咩!
唔該哂!! [/quote]

張左邊 d 白線 連哂 4個 點  ~ ok一個會出一個數  ok4個攪掂~   ( 好似玩水管game 咁)  

一個係玩 跟住條電線行 ,唔可以出界 ~ (好似玩電棒咁 )

[[i] 本帖最後由 冰淼 於 2007-11-8 08:19 AM 編輯 [/i]]

Tabo 2007-11-8 08:56 AM

我想問...我去到一關 有個人同你鬥推 點先推贏佢 次次死..=   ="

BTM-S 2007-11-8 09:39 AM

我想問隻game點save,尋晚把幾火搵極都搵唔到點save,就咁熄機算

leosharon 2007-11-8 01:56 PM

我想請問依隻game有無得同朋友合作打電腦架?:smile_13:

乂奶仔乂 2007-11-8 02:03 PM

MP 係唔係一定要正版 CD KEY ? 我 DL 左 , 見到有 HK SER 但入唔到

wasd0109 2007-11-8 05:37 PM

[quote]原帖由 [i]TaiLingLok[/i] 於 2007-11-8 01:14 AM 發表

得一個
就係你左手面果座大廈二樓,右手面開始數既第一隻窗,好明顯係打開左既 [/quote]
Thx!I kill him

乂小豪乂 2007-11-8 08:06 PM

打到係船上,,解哂d boom,,

鐵甲人 2007-11-8 08:38 PM

chochocho0916 2007-11-8 09:02 PM

[quote]原帖由 [i]Tabo[/i] 於 2007-11-8 08:56 AM 發表
我想問...我去到一關 有個人同你鬥推 點先推贏佢 次次死..=   =" [/quote]
Me too ar........................
I don't know how to kill him ar.............................
Anybody can help me???????????????

鐵甲人 2007-11-8 09:27 PM

基拉大魔王 2007-11-8 10:26 PM

我爆左12關之後就再冇野玩(指隱藏要素):smile_45:

LimiteL 2007-11-8 10:38 PM

同brother in arm有得揮:smile_34:

鐵甲人 2007-11-8 10:51 PM

莫加 2007-11-9 12:33 AM

[quote]原帖由 [i]Tabo[/i] 於 2007-11-8 08:56 AM 發表
我想問...我去到一關 有個人同你鬥推 點先推贏佢 次次死..=   =" [/quote]

點先推得win 佢?>??

莫加 2007-11-9 12:47 AM

知la~係條bar 到上下咁move..
我都玩咗好多次先得

andrew1019 2007-11-9 10:40 AM

我打到去 叫我拎把狙擊鎗 之後落樓有架坦克攻入黎...之後唔知俾邊度射死....我搵唔到個敵人呀....係邊嫁??

LimiteL 2007-11-9 12:49 PM

一開始用手留彈炸window,炸完之後個指示唔明:smile_27:

[[i] 本帖最後由 LimiteL 於 2007-11-9 01:03 PM 編輯 [/i]]

PaTrICk 2007-11-9 01:36 PM

[quote]原帖由 [i]LimiteL[/i] 於 2007-11-9 12:49 PM 發表
一開始用手留彈炸window,炸完之後個指示唔明:smile_27: [/quote]

睇地圖丫...
地圖有粒黃色點...

跟住去就得...

LimiteL 2007-11-9 01:47 PM

[quote]原帖由 [i]PaTrICk[/i] 於 2007-11-9 01:36 PM 發表

睇地圖丫...
地圖有粒黃色點...

跟住去就得... [/quote]
畫完線路,之後唔明:smile_39:

LimiteL 2007-11-9 03:01 PM

勁kai,玩下中途熄機,點知又要重新黎過
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 《call of Duty 4》 討論區