查看完整版本 : 想讀個course先去考SCJP(槍手勿覆)...

MCHK 2008-11-25 11:06 PM

請問邊間價錢相宜, 師資好又教得好, notes又正的?

BTW, 讀過幾個Systematic其他courses, 教得唔錯, 教得好明, 又有問必答, 雖然教得比較急! 可惜佢地既SCJP course時間唔配合我, 因為我基本上只可以係星期六/日上堂!!!

另外, 聽講Feverwork offer既 courses多數都好廢, 口碑好差, 所以也請勿介紹呢間俾我!

除左Systematic同 Feverwork, 仲有沒有邊間正斗又有星期六/日既SCJP course呢?  

Thanks in advance! :loveliness:

MCHK 2008-11-26 02:07 AM

真奇怪, 唔通呢度俾Systematic/Feverwork買起左, 居然冇人回應(反而係錯區各行各業-IT果度有人應我!!!), 香港討論區果然夠"中立"!!! :smile_30:

MCHK 2008-11-26 09:59 PM

呢度人流咁多, 等咁耐都冇人答我, 我已經沒有post錯區嫁啦, "香港討論區"原來咁廢, 仲衰過粗口爛舌既"高登討論區", 真令人失望!!! :smile_45:

香港賽馬扶乩 2008-11-29 04:25 AM

我未上fevawork 個java scp, 我暫時唔知會點,上左我會同大家講:smile_40:

nba0421 2008-12-1 01:08 PM

可能大家考 SCJP 唔使讀 course 嘛 ..
頁: [1]
查看完整版本: 想讀個course先去考SCJP(槍手勿覆)...