查看完整版本 : 想請問下各位高手關於muscletech既 nitrotech & celltech

davidku2003 2009-3-9 08:19 PM

想請問一下高手我岩岩買左muscletech 既 nitrotech 同埋 celltech 奶粉...個鬼佬同我講話 朝早起身先飲 nitrotech, 運動完之後就飲 celltech, 半個小時後再飲 nitrotech... 先咪咁飲架= ="  點解飲咁多既... 係咪一定要兩種一齊飲...  係咪用凍水沖架?     仲有想問下飲完會唔會出好多暗瘡?  唔該曬....

ctf2402 2009-3-9 08:31 PM

如果你跟佢DIRECTION飲,飲得仲多呀

個鬼佬同你講既飲法冇錯,係用凍水沖,
怕熱氣可以食多D生果, 或者用攪拌器將埋D士多啤利同NITRO-TECH打埋一齊飲...~

davidku2003 2009-3-9 09:29 PM

咁那兩種奶粉有咩分別架?   用士多啤利@@, 係沖左再攪定點@@?? 無咁熱氣架?

ctf2402 2009-3-9 09:51 PM

那2桶野係朋友送俾你的嗎?
Nitro-Tech係蛋白粉黎既
Cell-Tech係Creatine 來的

2樣野一齊打,

davidku2003 2009-3-9 10:26 PM

唔係...我去買既...其實我想做gym,而physical 隔離有得買呢d野, 我就入去問個鬼佬囉...佢買我買呢兩種>.<  其實我想問下呢兩種好唔好用架?   仲有你話兩樣一齊打, 係士多啤利同d粉打 定係沖左再一齊打@@?   唔該曬你...好在有你答我...我真係唔識呢d野...

ctf2402 2009-3-10 02:56 AM

[quote]原帖由 [i]davidku2003[/i] 於 2009-3-9 10:26 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=194395315&ptid=9234025][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
唔係...我去買既...其實我想做gym,而physical 隔離有得買呢d野, 我就入去問個鬼佬囉...佢買我買呢兩種>.<  其實我想問下呢兩種好唔好用架?   仲有你話兩樣一齊打, 係士多啤利同d粉打 定係沖左再一齊打@@?   唔該曬你 ... [/quote]
你買果2隻野,係MUSCLE-TECH推薦的其中一種STACK,

你加D冰,加水,加,粉,加士多啤利,,,,之後打就OK了

你買了很有用的產品:loveliness: , 雖然價錢會比同類貴D,但係都有好多人用
我自己就覺得非常好,我仍會KEEP住用MUSCLETECH既產品
頁: [1]
查看完整版本: 想請問下各位高手關於muscletech既 nitrotech & celltech