查看完整版本 : 肌肉生長的促進劑 ── [ 維生素 ]

warezman

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

bwk0317 2009-7-4 11:52 AM

very good info. thx :smile_53:

milkfrancis 2009-7-4 03:56 PM

我好認同!:smile_38:
D protein 幾靚幾多都無用, 你身體運用到嗎?
唔好同我講均衡飲食,
現今社會, junk food大把, 邊有人食青菜, 隊生肉ga:smile_27:
係我地腸胃未能進化到消化 junk food時,mutli-vitiman 係有佢(見唔到的)價值,
所以我都有用開:loveliness:

jaycutler 2009-7-4 04:27 PM

其實多種維他命/礦物質,係好有用...好多師兄都唔信...話冇用.......用左冇FEEL冇咩特別~:smile_39:
健身SUPPLEMENT最重要最基本的就係PROTEIN 同多種維他命/礦物質,其他唔食都得...E兩種唔可以小!!
有幾隻牌子的多種幾好~'AST,TWINLAB,MUSCLETECH

[[i] 本帖最後由 jaycutler 於 2009-7-4 04:31 PM 編輯 [/i]]

warezman

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

o0里奧費甸殘0o 2009-7-5 09:14 PM

唔該哂師兄:loveliness:
d資料好有用:loveliness:

kaicleung4 2009-7-9 01:28 AM

mutli-vitiman 邊到有得買?

jaycutler 2009-7-9 01:37 AM

:smile_45: ...普通的M.V藥房就有~萬0,屈神,又有~
頁: [1]
查看完整版本: 肌肉生長的促進劑 ── [ 維生素 ]