• 瀏覽: 6,192
  • 回覆: 51
上致80, 下至3歲都識Mirror, 咪著咀咀識愛你,反而Beyond無一首大人細路都識唱嘅歌,失敗。

熱賣及精選
mirror 已經超越埋beatles!John lennon聽到mirror嘅歌都會彈返起身

快散Band

如果唔係因為疫情,12鏡子都應該開緊世界巡迴演唱會,日本,韓國,台灣,美,英,澳,加,新西,德,等等。

聽到都想嘔!

Beyond有西廣告代言做咩??

手抽筋  大象腿
        識條春你咩
             基佬薑頭

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-7-22 10:45 AM 發表

Beyond有西廣告代言做咩??
唔好扮細喎,你會唔知

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-7-22 05:02 PM 發表

唔好扮細喎,你會唔知
有咩? 無印象喎;唔啱, 你提我~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-7-22 05:05 PM 發表

有咩? 無印象喎;唔啱, 你提我~
你做得我太爺啦,你都唔知,我點知

引用:
原帖由 casio_z40 於 2021-7-21 09:18 PM 發表

上致80, 下至3歲都識Mirror, 咪著咀咀識愛你,反而Beyond無一首大人細路都識唱嘅歌,失敗。
ViuTV《造星IV》面試第3日 3歲妹妹扭計參加:

https://youtu.be/M-u5N03oYo8

有片為證 ~

引用:
原帖由 casio_z40 於 2021-7-22 07:34 AM 發表

如果唔係因為疫情,12鏡子都應該開緊世界巡迴演唱會,日本,韓國,台灣,美,英,澳,加,新西,德,等等。
仲有地府

係咪Mirror十二個一齊死?咁就真係超越Beyond啦

引用:
原帖由 casio_z40 於 2021-7-21 09:18 PM 發表

讚成!
beyond 的代表作:
大地,喜歡妳,光輝歲月,Amani,海闊天空,真的愛你 等等
無一首大人細路都識唱嘅歌,

但Mirror的心心就全世界由3至80歲個個都識
結論:
beyond 完敗

Mirror淨係商場show都有人通宵排隊,Beyond之前fans都好似無咁癲

主題標籤 #mirror #經超
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]