• 瀏覽: 1,505
  • 回覆: 57
國米已上岸,已無何任對賽既重要性

所以祖雲對AC既歐冠入場位爭霸戰,
相信係今季整個意甲最重要最有看頭既重量級對戰!
約定大家!

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
熱賣及精選
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-5-3 04:53 PM 發表

約定大家!
講真,意甲吸引力真係唔大,如果冇其他波好睇就支持一下AC啦😉

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-5-3 04:55 PM 發表

講真,意甲吸引力真係唔大,如果冇其他波好睇就支持一下AC啦😉
意甲本來我唔睇,只係睇球王一人!

祖記對完AC仲要對國米,睇下到時國米會唔會收到電話之後讓下阿朗啦

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-5-3 05:02 PM 發表

祖記對完AC仲要對國米,睇下到時國米會唔會收到電話之後讓下阿朗啦
今屆國米踢出隊型,萬眾一心,係今屆癈功既祖雲無法相比!
不過有c朗,可能會出現奇蹟,但要睇c朗果日既心情,
只要佢狀態正常,國米大門一定由佢破,
紀綠上c朗係射破哂所有意甲大門既人!國米都係其中既一隊

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-5-3 04:58 PM 發表

意甲本來我唔睇,只係睇球王一人!
即係你都同意意甲實在冇乜觀賞價值?🤭

又係靠呢d搶金球獎?

支持祖記

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-5-3 04:55 PM 發表

吸引力的確唔大,但足夠 3:0 KO 巴菜

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
去到季尾祖雲仍然好忙,要對雙米蘭,要同阿達蘭大爭盃。

引用:
原帖由 dhj 於 2021-5-3 10:26 PM 發表

巴塞近年的確差,連意甲球隊都可以輸,所以只能算係二線強隊😌

爭四大戰~ 唔知有幾多人會得閒關注...

引用:
原帖由 dhj 於 2021-5-3 10:26 PM 發表

我反而覺得幾吸引,省隊友、又有暴力場面踢傷守門員,又有懦夫縮頭亀睇,又可以睇球員扭計冇心機踢,又要轉會返曼魚彈出彈入,幾好睇呀!

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-5-4 10:38 AM 發表

我反而覺得幾吸引,省隊友、又有暴力場面踢傷守門員,又有懦夫縮頭亀睇,又可以睇球員扭計冇心機踢,又要轉會返曼魚彈出彈入,幾好睇呀!
仲有一已之力入兩球救世波、所有隊友上前擁抱多謝C朗既感人場面

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-5-3 04:53 PM 發表

約定大家!
朗粉而家吹奏到冇得好吹喇,連歐冠盃資格都要吹埋

拎到依個資格,仲厲害過拎聯賽冠軍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]