• 瀏覽: 12,949
  • 回覆: 209
  • 追帖: 3
本主題由 4仔太郎 於 2021-4-6 09:56 PM 設置高亮

熱賣及精選
都係睇高皇馬一線,利物浦今季又變番海鮮波。不過,沙拿唔洗再對收山腳,應該會有表現。

冇拉莫斯
沙拿可以發揮出應有水準
只要利記個龍門唔好送大禮
皇馬關鍵人物又冇料到
皇馬要贏就唔容易

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
利記踢歐聯醒神
呢場直頭贏埋

皇馬入波全靠賓施馬,利物浦強D

祝利物浦今晚好運,國際米蘭同阿特蘭大先前經已各瀨2次野提早返國。但即使真係咁唔好彩瀨左皇馬運氣足球野,要記住you will never walk alone

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
支持皇馬

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-4-6 09:27 AM 發表

祝利物浦今晚好運,國際米蘭同阿特蘭大先前經已各瀨2次野提早返國。但即使真係咁唔好彩瀨左皇馬運氣足球野,要記住you will never walk alone
皇馬大絕的確全歐最強,西班牙政府注資功不可抹,希望今場利記可以過得到🤨

利記加油

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
可all in 利

皇馬有關鍵之人撐住,勝算好高

有冇師兄收到風...知道今晚既中立場係邊度踢?

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-6 09:53 AM 發表

皇馬大絕的確全歐最強,西班牙政府注資功不可抹,希望今場利記可以過得到🤨
今屆皇馬多左新花臣,利物浦有排嘆

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
利物浦要報仇

梅西迷搞到要支持當日羞辱巴塞既利記
真係過癮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]