• 瀏覽: 909
  • 回覆: 17
我睇到啲野,話贏波雖然冇入波但笑哂口當正自己入左波咁。忽發其想,有邊個球員會係贏波時贏到喊哂口,流哂馬尿?

歡迎討論下

熱賣及精選
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-22 03:57 PM 發表

我睇到啲野,話贏波雖然冇入波但笑哂口當正自己入左波咁。忽發其想,有邊個球員會係贏波時贏到喊哂口,流哂馬尿?

歡迎討論下
咁要睇下 ... 佢買左幾多外圍啦 ~

冇入波就唔准笑
真係同16比6有得揮

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-6-22 04:03 PM 發表

冇入波就唔准笑
真係同16比6有得揮
我覺得反邏輯呢下做得幾好,不過好想睇下有冇實質例子

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-22 03:57 PM 發表

歡迎討論下
有一種山羊,踢波為咗自己刷紀錄,球隊輸贏唔關佢事,只緊張自己入唔入到波!
但大部分球員,球隊贏唔贏先係重點,自己入唔到波但隊友入波一樣會替人高興,性格決定成就,冇辦法😌

點都好,發自內心情緒發洩就好啦,果D皮笑肉不笑做騷達人就吔屎喇

引用:

歡迎討論下
有架,有啲球員就算球隊贏緊10:0,自己無波入就黑口黑面。

引用:
原帖由 lfc_gerrard 於 2021-6-22 07:52 PM 發表

有架,有啲球員就算球隊贏緊10:0,自己無波入就黑口黑面。
自己有波入
球隊輸波都會笑騎騎

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-6-22 05:20 PM 發表

有一種山羊,踢波為咗自己刷紀錄,球隊輸贏唔關佢事,只緊張自己入唔入到波!
但大部分球員,球隊贏唔贏先係重點,自己入唔到波但隊友入波一樣會替人高興,性格決定成就,冇辦法😌

原來真係有,仲要係呀朗。
難怪啲小朋友覺得贏波冇入波會開心係一種奇怪行為。
只有奇怪既思想先會咁諗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]