• 瀏覽: 791
  • 回覆: 15
C朗五年前個post直至今日先只有1000萬讚,美斯個post半個月都唔洗已經過左2000萬讚,根本全世界都等緊美斯正式登基

熱賣及精選
吓!睇波原來睇讚好數
梅西只係社交網絡之王
同球王仲差好遠

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-22 08:50 AM 發表

吓!睇波原來睇讚好數
梅西只係社交網絡之王
同球王仲差好遠
C朗追蹤關注人數世界第一,C朗先係社交網絡公關之王,C朗直播訓教都破觀看人數的世界記錄

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片

內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
https://youtu.be/JY6Ouyn4Q44
阿朗一早登左基啦

引用:
原帖由 ko1997811 於 2021-7-22 08:52 AM 發表

C朗追蹤關注人數世界第一,C朗先係社交網絡公關之王,C朗直播訓教都破觀看人數的世界記錄
淨係訓教無搞野

插西你件XX , 覆完人又限制人覆你, 邊個教到你咁L廢架?^_^
這就是真實力。

從2009-10賽季開始至今,歐洲五大聯賽獲得“全場最佳”次數最多的球員分別是:
西甲:梅西(222次)
英超:阿扎爾(62次)
德甲:羅伊斯(48次)
法甲:伊布(42次)
意甲:戈麥斯(38次)

引用:
原帖由 ko1997811 於 2021-7-22 08:47 AM 發表

C朗五年前個post直至今日先只有1000萬讚,美斯個post半個月都唔洗已經過左2000萬讚,根本全世界都等緊美斯正式登基
又唔可以咁講,多人like只反映到美斯比較多人中意啫,可以因為球技、感染力或者人品比較好,同球王冇必然關係喎🤔

c朗下年一己之力帶隊勇奪世界盃,3000至4000萬讚應該冇走雞

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
social media球王

引用:
原帖由 ko1997811 於 2021-7-22 08:52 AM 發表

即係話全球範圍計,好多C朗粉絲都公私分明,好就話好,唔好就最多唔講

同呢度嘅風氣好唔同

c朗永遠無法享有世人對美斯的尊重對待

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
引用:
原帖由 月巴yu1k6 於 2021-7-22 12:57 PM 發表

c朗永遠無法享有世人對美斯的尊重對待
隊友入波都投訴越位的人, 點值得尊敬

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-7-22 09:30 AM 發表

這就是真實力。

從2009-10賽季開始至今,歐洲五大聯賽獲得“全場最佳”次數最多的球員分別是:
西甲:梅西(222次)
英超:阿扎爾(62次)
德甲:羅伊斯(48次)
法甲:伊布(42次)
意甲:戈麥斯(38次)

https://cdn.discuss.com.hk/t/540c95/f/800x0/https://xyimg1.qunliao.info/fastdfs6/M00/2B/35/rBUESWD4vq2AJL2wAAVmUaJ2FF439.jpeg?watermark/1/image/aHR0cDovL2ltZzEuZG9uZ3FpdWRpLmNvbS9mYXN0ZGZzMi9NMDAvMkEvRTIvQ2hPcU0xb1MtZVdBUERxM0FBQkE1VWdyQlQ4MTQyLnBuZz9pbWFnZVZpZXcyLzAvdy8xOTQ=/dissolve/100/dx/23/dy/13
哩方面數據, 阿朗竟然連夏世三都不如?

引用:
原帖由 barca883 於 2021-7-24 12:19 AM 發表

哩方面數據, 阿朗竟然連夏世三都不如?
淨係等餵 入下十二碼,點做最佳
你估個個真係見到衝刺廿幾秒就驚為天人咩

引用:
原帖由 messissem 於 2021-7-24 01:05 AM 發表

淨係等餵 入下十二碼,點做最佳
你估個個真係見到衝刺廿幾秒就驚為天人咩
保特都係衝剌十秒以內,阿朗可以衝刺廿幾秒仲唔夠驚為天人咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]