• 瀏覽: 6,181
  • 回覆: 141
直播吧9月26日訊 在今天淩晨結束的一場法甲聯賽中,巴黎聖日耳門以2-0的比數擊敗蒙彼利埃。儘管球隊順利拿到三分,但巴黎隊內不太和諧的一幕似乎有被法國媒體捕捉到。Canal+電視台被拍攝到麥巴比在被替換下場時向古爾抱怨尼馬不給自己傳球。

古爾在下半場第79分鐘被替換下場,麥巴比則是在第87被替換下場。Canal+電視台報導稱,有記者正好拍到了麥巴比在後備席上向古爾抱怨尼馬:「他不給我傳球。」

媒體強調,在這場比賽中尼馬和麥巴比多次錯失破門良機,似乎是在團隊利益和個人利益上有所衝突,如果真的有問題的話那麼希望可以早日得到解決。

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13620400/1/20210926

唔好互相傳波,個個扭扭樂

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
有無發覺自從梅西出場之後NMM廢左好多 梅西搞廢晒前線 宜家只可靠中後場入波 今次老細既如意算盤睇黎打唔響

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-26 11:37 AM 發表

有無發覺自從梅西出場之後NMM廢左好多 梅西搞廢晒前線 宜家只可靠中後場入波 今次老細既如意算盤睇黎打唔響
以為NMM有加乘
點知係比梅西扭扭樂搞弱晒

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-26 11:37 AM 發表

我都有呢個感覺。梅西出場前場場大炒

贏波 榜首 都仲比你搵到野 抽水,幾勤力

最緊要袋三分
在主場輸波就樣衰啦

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-9-26 12:05 PM 發表

我都有呢個感覺。梅西出場前場場大炒
梅西係場邊
巴黎場場嬴

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-26 12:20 PM 發表

梅西係場邊
巴黎場場嬴
0入0助攻,大巴黎連勝

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-26 12:17 PM 發表

最緊要袋三分
在主場輸波就樣衰啦
巴黎呢D低級聯賽
梅西一出就和,一換走就反勝

引用:

是旦啦,最緊要幫助巴黎重奪法甲冠軍,這是美斯一個願望

超越阿爾維斯,成為冠軍總數王,則是美斯另一個願望

有美斯出場,下場對曼城肯定凶多吉少。

美斯好彩無去曼城,這點實力連法甲都踢唔掂仲話學人踢英超,笑大人個口

引用:
原帖由 乜都唔好理 於 2021-9-26 12:24 PM 發表

有美斯出場,下場對曼城肯定凶多吉少。
巴黎上季對曼城,無美斯被雙殺,1:4被曼城淘汰出局,麥包比連一次射門機會都無

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]