• 瀏覽: 1,283
  • 回覆: 14
香港時間週四淩晨,皇馬在歐冠盃比賽中作客1比0擊敗國米,取得西甲球隊在本輪歐冠盃的唯一一場勝利。
兩位後備登場的球員聯手為皇馬攻入了致勝入球,比賽第89分鐘,洛迪高接卡馬雲加傳球後取得入球。

其中洛迪高第65分鐘替換華斯基斯上場,而卡馬雲加第80分鐘才上場換下摩迪。

卡馬雲加延續了自己的神奇,在此前的皇馬首戰中,18歲的卡馬雲加上場7分鐘就取得入球(西甲對切爾達的比賽),這次在歐冠盃,他上場9分鐘就助攻隊友得分。
兩場比賽卡馬雲加總共上場34分鐘,已經貢獻1個入球1次助攻,可以說皇馬用4500萬歐元換來了一大潛力巨星。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210916/13585026/

有料到, 睇黎無買錯

熱賣及精選
卡馬雲加抵到爛

Sample size有排都未夠說服力

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-16 10:16 AM 發表

卡馬雲加抵到爛
皇馬暗渡陳倉,明就打鑼打鼓出價買包皮仔,明知大巴黎實唔賣,推到個價上2億,比足誠意包皮仔睇到,下年就免簽。
暗就出哂力搞卡馬溫加呢單刁,可憐大巴黎集中精力應付包皮轉會事宜而忽略左佢地另一個目標,卡馬溫加,比皇馬成功搶渡,簽下潛力新星。
今次班中東佬實激到生蝦咁跳,買個梅西番黎又冇九用,仲拖累球會添,今次真係陪了夫人又折兵。

雖然唔中意老佛爺,但真係佩服條撚樣D膽色同謀略,係中東好多地產生意都夠膽得罪班中東佬,唔知班中東佬會唔會玩報復,效法當年報復巴塞搞華拉提然後用2.2億買斷隻廢馬,又用違約金買哂皇馬D球員,實行用銀兩撻死皇馬,不過咁就慘嗱,皇馬D球員違約金下下都十億八億,老佛爺話攞去冼,全部比哂你,我皇馬今次仲唔發死。

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-17 01:13 AM 發表

皇馬暗渡陳倉,明就打鑼打鼓出價買包皮仔,明知大巴黎實唔賣,推到個價上2億,比足誠意包皮仔睇到,下年就免簽。
暗就出哂力搞卡馬溫加呢單刁,可憐大巴黎集中精力應付包皮轉會事宜而忽略左佢地另一個目標,卡馬溫加,比皇馬成功搶渡,簽下潛力新星。
今次班中東佬實激到生蝦咁跳,買個梅西番黎又冇九用,仲拖累球會添,今次真係陪了夫人又折兵。

雖然唔中意老佛爺,但真係佩服條撚樣D膽色同謀略,係 ...
巴黎出更高人工,但卡馬雲加話踢皇馬係佢既夢想,所以皇馬一早已經有優勢。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-17 01:46 AM 發表

巴黎出更高人工,但卡馬雲加話踢皇馬係佢既夢想,所以皇馬一早已經有優勢。
大巴黎係球星墳墓,有志向既年輕人係唔會去。

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-17 01:53 AM 發表

大巴黎係球星墳墓,有志向既年輕人係唔會去。
球星墳墓??

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-17 02:10 AM 發表

球星墳墓??
泥碼有辨你睇,仲有另一個意思,係入左唔比走,好似黑社會禁錮咁,仲唔係墳墓?

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-17 02:13 AM 發表

泥碼有辨你睇,仲有另一個意思,係入左唔比走,好似黑社會禁錮咁,仲唔係墳墓?
合約完咪走得囉,點會唔俾?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-17 02:14 AM 發表

合約完咪走得囉,點會唔俾?
咁當然,不過合約期唔比轉會,唔續約就雪到你硬,好似拉比奧,打唔番以前水準,一係死死狗認錯續約,好似華拉提,包皮因為係法國人,而且係天之嬌子,中東佬始終係外族,唔敢得罪法國人,拉比奧雖然都係法國人,但係法國人心目中地位同包皮一個天一個地。

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-17 02:23 AM 發表

咁當然,不過合約期唔比轉會,唔續約就雪到你硬,好似拉比奧,打唔番以前水準,一係死死狗認錯續約,好似華拉提,包皮因為係法國人,而且係天之嬌子,中東佬始終係外族,唔敢得罪法國人,拉比奧雖然都係法國人,但係法國人心目中地位同包皮一個天一個地。
華拉堤唔係法國籍啦。而且唔只巴黎會咁對球員的。拉比奧其實唔係咁勁,失正選好合理,唔算係雪到硬啦。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-17 02:29 AM 發表

華拉堤唔係法國籍啦。而且唔只巴黎會咁對球員的。拉比奧其實唔係咁勁,失正選好合理,唔算係雪到硬啦。
巴黎最離譜,皇馬出到2億都唔賣包皮,寧願人財兩空。

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-17 02:40 AM 發表

巴黎最離譜,皇馬出到2億都唔賣包皮,寧願人財兩空。
巴黎想攞歐聯,唔賣麥巴比正路,反正唔等錢洗。出年皇馬可以免簽,大家happy。

真妖人

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-16 09:54 AM 發表

香港時間週四淩晨,皇馬在歐冠盃比賽中作客1比0擊敗國米,取得西甲球隊在本輪歐冠盃的唯一一場勝利。
兩位後備登場的球員聯手為皇馬攻入了致勝入球,比賽第89分鐘,洛迪高接卡馬雲加傳球後取得入球。

其中洛迪高第65分鐘替換華斯基斯上場,而卡馬雲加第80分鐘才上場換下摩迪。

卡馬雲加延續了自己的神奇,在此前的皇馬首戰中,18歲的卡馬雲加上場7分鐘就取得入球(西甲對切爾達的比賽),這次在歐冠盃 ...
又泥妖人系列?都係嗰句,早熟早殘。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]