• 瀏覽: 1,980
  • 回覆: 24
加泰記者:巴塞已決定解僱朗奴高文,只等找到替代者就下手

虎撲09月21日訊 根據加泰記者Joan Vehils在自己的推特上表示:“我得到的消息是,只要巴塞確定誰來接手,就會解僱高文,也許是明天,也許是下周,也許是半個月後,但是解僱高文的決定已經做出了。”

而根據知名記者Romero剛剛在直播中表示,目前巴塞內部出現多達6個候選人的名字,其中包括了沙維,派路,路維,科庫和干地,而巴塞內部目前還沒有達成一致。

另一位對巴塞內部頗為了解的加泰經紀人Jota Jordi則表示:“派路是拉波爾塔本人最欣賞的名字,但是巴塞內部沒有達成一致。”

https://voice.hupu.com/soccer/2770336.html

上季我都講,賽季完炒朗奴高文好公道
我見好多巴迷辯解巴塞本身是艘沉船,邊個教都一樣
沉船是正確,財困是事實,但我會話一個適合的教練至少令球會相對止頹
老實講,咁多年西甲財困/內亂球會何其多,但都總有教練可以維持成績
例如以前馬拉加欠薪都試過,球員集體向公會申訴,報晒傳媒
但球員質素仍在,柏歷堅尼咪照帶,歐冠淘汰賽同既多蒙特踢到最後一刻,聯賽照拎前四
歷史已證明朗奴高文缺乏執教能力,成個賽季俾足時間佢教
都可以同一般西甲球會踢到難分難解,點解佢沒有責任?

個人估計如果真係炒既,最大機會係搵沙維教
因為以我觀察巴迷對教練要求仲係好高
上季已睇得出好多教練選擇巴迷都仲係接受唔到
沙維絕對係巴迷最願意見到既執教人選

熱賣及精選
巴塞比件球霸搞到五勞七傷!
要慢慢調理先好得返

引用:
原帖由 專收五毛 於 2021-9-21 10:58 AM 發表

要慢慢調理先好得返
燙手山芋,邊個做都死

揾大簡啦,恆大就快執粒。

引用:
原帖由 專收五毛 於 2021-9-21 10:58 AM 發表

要慢慢調理先好得返
唔夠祖記俾縮頭龜害得咁傷。
巴塞4埸得8分,祖記4場得2分。

如果我係沙維
肯定唔會揀呢個時候返巴塞教波

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-21 12:46 PM 發表

如果我係沙維
你親自上任囉

太遲啦!巴塞比佢教到成 pat C 咁,有排醫。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-9-21 05:04 PM 發表

你指佢教

雲加擅長煮冇米粥

比高文教完變高q大棍玩傳中😂😂巴塞呢隊波永遠都咁好笑

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-21 11:39 AM 發表

燙手山芋,邊個做都死
上季季尾炒朗奴高文
搵例如馬些連奴,盧柏迪古果D
執教能力一定係好過佢,但名氣不夠會被嫌棄

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-21 12:46 PM 發表

如果我係沙維
佢呢個時刻番巴塞教波
拎前四班球迷就收貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]