• 瀏覽: 3,061
  • 回覆: 25
+3
搏晒老命咪又係出局
廢柴

附件

0926-00564-014b1.jpg(63.14 KB)

FdclT3sXkAEnu0G.jpg(86.42 KB)

176Chowcheer.jpg(8.36 KB)

世界盃前揾咩隊拍跳,可能阿根廷 隱藏實力呢

引用:
原帖由 大大b2號 於 2022-9-28 20:29 發表
世界盃前揾咩隊拍跳,可能阿根廷 隱藏實力呢
呢啲友誼賽美斯都係hea住踢
呢度好似無乜人去吹奏呢場波
pok仔話吹奏不過係佢個人問題

其實c朗不如參加下跳高比賽啦
跳高甘勁仲踢咩鬼足球。

c朗參加奧運 玩跳高年年奪金 😆

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-28 19:13 發表
西伯技術粗糙,年紀又大,無速度無體能無彈跳無頭搥無技術,淪落到要吹奏友誼賽,對手仲只係牙買加,果然係友誼賽球王。
人地真球王踢緊正賽,面對歐洲強隊捷克嗰球助攻係實打實計數,唔洗靠對三線球隊友賽入球吹奏
冇波入又失單刀
吹助功?

引用:
原帖由 寫意人生路 於 2022-9-28 20:37 發表

冇波入又失單刀
吹助功?
其實開波嗰腳都係功勞啊

遲啲入球紀錄被美斯破埋,應該會吹奏第一聯賽+正賽

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-28 19:13 發表
西伯技術粗糙,年紀又大,無速度無體能無彈跳無頭搥無技術,淪落到要吹奏友誼賽,對手仲只係牙買加,果然係友誼賽球王。
人地真球王踢緊正賽,面對歐洲強隊捷克嗰球助攻係實打實計數,唔洗靠對三線球隊友賽入球吹奏
咁快又雙標?!不如你講淸楚幾時應該吹奏友誼賽吖!見你一時一樣,會令人覺得你跳制㗎

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-28 21:23 發表

西伯對住牙買加友賽入波巧叻叻
除咗你
邊個會話佢叻?
只不過你偶像屎啫

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-28 21:24 發表

贏牙買加都吹,實力已見底
真係冇人吹
唔似你哋吹歐霸冇弱隊
歐霸勁過歐聯

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-28 21:25 發表

無人話c朗跳得高,只不過係西伯跳得矮
你兄弟話4米高
冇人話?你兄弟唔係人.?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]