• 瀏覽: 5,885
  • 回覆: 30
雖然林鄭宣布了,有點疑慮interview都cancelled ?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
?

回覆 引用 TOP

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。
引用:
原帖由 plumbervtc 於 2020-7-19 06:37 PM 發表

非緊急及非必要的服務暫停
https://news.rthk.hk/rthk/ch/com ... m?spTabChangeable=0
面試也算非必要嗎?

引用:
原帖由 cecilih 於 2020-7-19 06:37 PM 發表

面試也算非必要嗎?
你自己想一想啦...成件人...

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。
引用:
原帖由 plumbervtc 於 2020-7-19 06:39 PM 發表

你自己想一想啦...成件人...
我係你諗法,但如果佢真的如常,反指責我無依時出席,那我到時豈不啞口無言?

引用:
原帖由 林約希遣返香港 於 2020-7-19 07:01 PM 發表

唔肯定咪打電話問,打個電話問吓有乜難?
今天係星期日,冇人接聽
再者明天面試係早上9時半
怎來得切打?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cecilih 於 2020-7-19 06:44 PM 發表

我係你諗法,但如果佢真的如常,反指責我無依時出席,那我到時豈不啞口無言?
打去問
總有人聽電話

引用:
原帖由 5demandsHK2019 於 2020-7-19 07:08 PM 發表

打去問
總有人聽電話
今天星期日

回覆 引用 TOP

照去,最多去到話改期

回覆 引用 TOP

真煩惱

引用:
原帖由 cecilih 於 2020-7-19 08:09 PM 發表

真煩惱
連去一去都覺得煩,睇你唔多志在份工,不如咪去啦

回覆 引用 TOP

唉!你打1823問啦!有電話錄音架,咁多或者,假如,可能,請著你都。。。。。。

引用:
原帖由 emsdhong 於 2020-7-19 08:31 PM 發表

唉!你打1823問啦!有電話錄音架,咁多或者,假如,可能,請著你都。。。。。。
試過5次每次5分鐘都冇人聽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]